/* */ /**/

Τελευταία μηνύματα

Σελίδες: [1] 2 3 ... 10
1
Γενική Συζήτηση / Απ: PERFORMANCE TECHNOLOGIES Α.Ε ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ (ΠΕΡΦ)
« Τελευταίο μήνυμα από AIAS12 στις Σήμερα στις 12:17 »
Αυτήν την στιγμή η TOP μετοχή στο χρηματιστήριο στον κλάδο της είναι αυτή και μάλιστα με τεράστια διαφορά.
Διότι η εταιρεία έχει πάει σε άλλα επίπεδα
2
Γενική Συζήτηση / Απ: Γενικές Μετοχοσυζητήσεις - "ξεκατίνιασμα"📝
« Τελευταίο μήνυμα από AIAS12 στις Σήμερα στις 12:11 »
Ο Φέσσας μια χαρά τα πάει , η ASC είναι γνωστό ότι πάει για πούλημα και για αυτό το λόγο έφτιαξαν καινούργιες εγκαταστάσεις. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα πουλήσει  χωρίς κέρδος  δηλαδή δεν θα χάσουν οι μέτοχοι .
Η μετοχή θελει υπομονή .
Τον Κωτσόβολο τον ήθελε για  άλλους λόγους δηλαδή να τον κάνει πακέτο με Δημητρίου και κλιματιστικα και μετά για πούλημα.
Το μόνο κακο είναι η Διαμαχη των μετοχών  και δεν υπάρχει διαδοχή κατάσταση από εκεί ξεκίνησαν όλα.
** Η entersoft αν και έβγαλε ανακοίνωση δεν σημαίνει ότι δεν μίλαγε η ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΤΩΡΑ με softone  η με άλλον  για ανταλλαγή μετοχών κυρίως , όπως και για εξαγορές , απλά ούτε αυτοί δεν ξεπουλαει .
**ΙΛΥΔΑ  έχει αρκετές κρουση εξαγοράς , είναι και master στα πανεπιστήμια και στην εκπαίδευση
3
Γενική Συζήτηση / Απ: Γενικές Μετοχοσυζητήσεις - "ξεκατίνιασμα"📝
« Τελευταίο μήνυμα από pixis100 στις Σήμερα στις 09:38 »
φίλε ΑΙΑΣ μια εκτίμηση για την ΚΟΥΕΣ αν μπορείς από εσένα που εχεις και πληροφόρηση αλλά και μεγάλη εμπειρία στην μετοχή
4
Γενική Συζήτηση / Απ: Γενικές Μετοχοσυζητήσεις - "ξεκατίνιασμα"📝
« Τελευταίο μήνυμα από pixis100 στις Σήμερα στις 09:36 »
Καλημέρα ΤΥΦΩΝΑ δεν νομίζω ότι χωράει δεύτερο κάζο στην ΚΟΥΕΣ μετα από αυτό του ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΥ θεωρώ ότι από την στιγμή που δημοσιοποιήθηκε πρέπει να εχει και ευτυχή κατάληξη

Τωρα αν πάλι ούτε αυτό ισχύει τότε απλά ο Φέσσας εχει γεράσει και κάνει τρέλες του κεφαλιού του

Στην κατάσταση που ειναι η μετοχή της ΚΟΥΕΣ εννοώ στην υποαπόδοση δεν εχει περιθώρια για τετοιες καταστασεις

Θα δείξουν οι επόμενες μέρες αν μπορεί να μείνει στον 25αρη ή όχι

Αν εγινε μονο χθες η ιστορία με την άνοδο μιλαμε για ενα τελευταίο ξεφόρτωμα Τεσπα

η ΙΛΥΔΑ που γνωρίζεις ότι την έχω από πού πολύ πολύν χαμηλά με απογοητεύει με την συμπεριφορά της

Βλέπω μεγάλη αντιπαλότητα στην μετοχή εσωτερική προς τα που πρέπει να πάει

Και όπως ξέρεις καλύτερα από όλους μας χωρίς τον ΒΜ όλα τα άλλα ειναι ονειρα θερινής νυκτός

Για τον φίλο σωματοφύλακα εχω πάρει ΕΣΥΜΒ όχι πολλά κομμάτια να του κανω το χατίρι αλλά γνωρίζω από παλαιά τους ιδιοκτήτες  Τ και Κ  όταν ήταν μια μεσαία συμβουλευτική στην ΙΚΤΙΝΟΥ από ότι θυμάμαι

Φίλε ΝΤΑΡΝΤΑΝΙΑΝ τα ΕΛΠΕ θα μας αποζημιώσουν πιστεύω σε αντίθεση με τον ΟΤΕ που αυτό που γίνεται στην μετοχή δεν έχει προηγούμενο και ότι μα ότι προσπαθούν να δικαιολογήσουν κάποιοι τεχνικά ή και ποιοτικά είναι αδύνατον αφού υπάρχει ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ από την DT εδώ και πολύ καιρό

επιμένω για ΠΑΙΡΗ πιστευω ότι θα διπλασιασει το λιγότερο μια εξαιρετική εταιρεία με εξαγωγές κκλπ και για τους Φιλους που με ρωτανε για ΜΠΤΚ πιστευω ότι θα καταλήξει πολύ καλά όλη η περιπέτεια του με τα χρέη και τιμες 2,5 με 3 € θα γίνουν στο ταμπλώ

Θα ηθελα μια εκτίμηση για την ΕΕΕ ΤΥΦΩΝΑ πως την βλέπεις

5
Εκτός Θέματος... / Απ: Ω!!! Σε τι κόσμο με έφερες μπαμπά!!!???
« Τελευταίο μήνυμα από AIAS12 στις Σήμερα στις 08:57 »
Καλημέρα μιλάνε η γράφετε ότι η ημερήσια αποζημίωση στην φρεγάτα Ύδρα θα είναι αφορολογητα εκ μέρη έχουν δίκιο .Διότι όλες οι ημερήσιες αποζημίωσεις φορολογουνται πριν τις πάρεις μια φορά  και δεύτερη κάθε χρόνο στην φορολογική σου δηλώσει δηλαδή  2 φορές , ενώ όλοι οι ένστολοι ακόμα και σήμερα πληρώνουν  φόρους οι οποίοι πέρσι κόπηκαν για τους άλλους φορολογούμενους πχ το αλληλεγγύης.
Συνήθως στο εξωτερικό πληρώνονται από την Ευρώπη
6
Γενική Συζήτηση / Απ: PERFORMANCE TECHNOLOGIES Α.Ε ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ (ΠΕΡΦ)
« Τελευταίο μήνυμα από GIORGIOBOV στις Σήμερα στις 01:02 »
Η Performance απέκτησε το “Kubernetes on Microsoft Azure Specialization”

Η Performance απέκτησε το “Kubernetes on Microsoft Azure Specialization” και διευρύνει περαιτέρω το πλεονέκτημα τεχνογνωσίας που διαθέτει στο cloud computing
 
Αθήνα, 27/2/2024 - Η Performance ανακοινώνει πως απέκτησε το “Kubernetes on Microsoft Azure Specialization”. Η απόκτηση του “Kubernetes on Microsoft Azure Specialization” έγινε στο πλαίσιο ενός συνεχούς προγράμματος ανάπτυξης τεχνογνωσίας στο cloud computing ώστε η εταιρία να υποστηρίζει αποτελεσματικά τους πελάτες της στα δικά τους έργα μετασχηματισμού. Η συγκεκριμένη πιστοποίηση χορηγείται μόνο σε συνεργάτες που επιδεικνύουν βαθιά γνώση, εκτεταμένη εμπειρία και αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα στο σχεδιασμό, την υλοποίηση και τη λειτουργία συστοιχιών Kubernetes στο Azure.

Είναι το 6ο κατά σειρά Microsoft specialization που αποκτά η Performance, με στόχο να βοηθά ουσιαστικά τους πελάτες της στον εκσυγχρονισμό IT υποδομών και legacy εφαρμογών (”Microsoft Infrastructure & Database Migration to Azure” και “Azure VMware Solution”), τη μετάβαση τους σε σύγχρονες πρακτικές ανάπτυξης λογισμικού (“DevOps with GitHub on Microsoft Azure” και “Kubernetes on Microsoft Azure Specialization”) και στη θωράκιση των ψηφιακών πόρων τους σε μία εποχή έξαρσης των κυβερνοεπιθέσεων (“Microsoft Cloud Security Specialization” και “Microsoft Threat Protection”).

Ο κ. Κωνσταντίνος Χρονόπουλος, επικεφαλής του Cloud Business Unit στην Performance Technologies, απέδωσε τα εύσημα στους μηχανικούς της εταιρίας που εργάστηκαν για την επιτυχία αυτή και δήλωσε ότι «η Performance συνεχίζει να εκτελεί με συνέπεια και ένταση το πρόγραμμα μετασχηματισμού της σε cloud computing integrator επόμενης γενιάς, επενδύοντας στους ανθρώπους της» και συνέχισε λέγοντας ότι «οι πελάτες μας εκτιμούν ιδιαίτερα τη στρατηγική επένδυσης στην τεχνογνωσία, ειδικά σε ένα περιβάλλον αύξησης της πολυπλοκότητας, στασιμότητας ή μείωσης των διαθέσιμων πόρων, και γοργού μετασχηματισμού».

Κλείνοντας επισήμανε ότι «η διαρκής απόκτηση γνώσης και πρακτικής εμπειρίας είναι θεμελιακό συστατικό του DNA της Performance και είναι στρατηγική μας προτεραιότητα να συνεχίσουμε να επενδύουμε στο cloud, ώστε να είμαστε χρήσιμοι αρωγοί στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι πελάτες μας»

Απ’ την πλευρά της Microsoft, η κ. Nadja Telalagic, Technology Manager Εμπορικών Συνεργατών Νοτιοανατολικής Ευρώπης δήλωσε: «Θα ήθελα για άλλη μια φορά να συγχαρώ την ομάδα της Performance Technologies για την απόκτηση Kubernetes on Azure Specialization το οποίο επιβεβαιώνει την υψηλή τεχνική κατάρτιση της Performance Technologies στην δημιουργία, την ανάπτυξη και τη διαχείριση εφαρμογών σε ευρεία κλίμακα διασφαλίζοντας ταυτόχρονα υψηλά επίπεδα ασφάλειας σε μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες υπηρεσίες του Microsoft Azure. Η διαρκής επένδυση της Performance Technologies στην εξειδίκευση του δυναμικού της, όπως και τα υψηλά επίπεδα ικανοποίησης των πελατών τα οποία επισφραγίζονται με την απόκτηση των Specializations αποτελούν σημαντικό στοιχείο διαφοροποίησης στην διαρκώς ενισχυόμενης συνεργασίας μας με την Performance Technologies.»
7
Γενική Συζήτηση / Απ: Γενικές Μετοχοσυζητήσεις - "ξεκατίνιασμα"📝
« Τελευταίο μήνυμα από AIAS12 στις Φεβρουαρίου 27, 2024, 22:05 »
Η ΕΝΤΕΡ δεν ξεπουλαει , αλλά αντίθετα , όπως ο Φέσσας .
Στην Εντερ  κάποιος μαζεύει μπορείς να το δεις  ευκολα.
Στην Εντερ όπως και σε άλλες εταιρείες μιλάνε για εξαγορές . Δηλαδή μπορεί ανά πάσα στιγμή να γίνει κάποιο deal στην ΕΝΤΕΡ, χωρίς οι μέτοχοι να χάσουν .
** Έχω λίγες μετοχές.
9
Θεμελιώδης Ανάλυση / Απ: Πρέμια PREMIA ΠΑΣΑΛ Pasal development
« Τελευταίο μήνυμα από Τυφών στις Φεβρουαρίου 27, 2024, 21:24 »
Premia Properties: Αυξημένα έσοδα το 2023, στα 7,2 εκατ. τα καθαρά κέρδη

Παράθεση
# Η ενημέρωση για την πορεία της χρήσης 2023, από την Premia Properties, ήρθε να υπενθυμίσει στην αγορά, το μεγάλο discount με το οποίο διαπραγματεύονται οι περισσότερες εισηγμένες του κλάδου. Για τη συγκεκριμένη, η εσωτερική λογιστική αξία (NAV) ανέρχεται στα 1,71 ευρώ και η μετοχή διαπραγματεύεται στα 1,17 ευρώ. Για να κλείσει το discount θα πρέπει να ενισχυθεί η τιμή της μετοχής 45%. Σε προσαρμοσμένο επίπεδο τα EBITDA ανήλθαν στα 12,1 εκατ. ευρώ από 7,5 εκατ. ευρώ το 2022. Η εισηγμένη διαθέτει 51 ακίνητα και περίπου 384 χιλιάδες τ.μ. κτηρίων με συνολική αξία επενδύσεων 307,2 εκατ. ευρώ.
# Πρόσφατα αποκτήθηκαν δύο νέα επενδυτικά ακίνητα (εγκαταστάσεις ΙΟΛΗ και κτήριο προς μετατροπή σε φοιτητική εστία στην Ξάνθη), καθώς και ένα όμορο με το Athens Heart οικόπεδο το οποίο εντάσσεται στο σχεδιασμό αξιοποίησης του ακινήτου. Εντός του 2023, ξεκίνησαν και βρίσκονται σε εξέλιξη με ορίζοντα ολοκλήρωσης το πρώτο εξάμηνο του 2024, η μετατροπή του εμπορικού κέντρου Athens Heart σε πράσινο συγκρότημα γραφείων περ. 26.500 τ.μ. που θα στεγάσει τις κεντρικές υπηρεσίες της ΑΑΔΕ καθώς και η προαναφερθείσα μετατροπή του ακινήτου στην Ξάνθη σε σύγχρονη φοιτητική εστία δυναμικότητας 102 δωματίων.
10
Γενική Συζήτηση / Απ: Γενικές Μετοχοσυζητήσεις - "ξεκατίνιασμα"📝
« Τελευταίο μήνυμα από Τυφών στις Φεβρουαρίου 27, 2024, 21:03 »
quest ... Για να δούμε τι ισχύει
Λοιπόν φίλε ενώ η EnterSoft διαψεύδει ... εάν διαβάσεις προσεκτικά την ανακοίνωση της Quest θα δεις ότι μάλλον το δημοσίευμα ισχύει.
 Quest για ACS: Εχουμε γίνει αποδέκτης προτάσεων, καμία δεσμευτική συμφωνία

Λέει κατά γράμμα:
Παράθεση
Η μητρική Εταιρεία («Quest Συμμετοχών Ανώνυμη Εταιρεία») έχει γίνει πρόσφατα (όπως και στο παρελθόν) αποδέκτης ενδιαφέροντος και προτάσεων, σχετικά με την ACS από διεθνείς δυνητικούς επενδυτές. Η Εταιρεία εξετάζει και αξιολογεί προσεκτικά οποιαδήποτε σοβαρή επενδυτική πρόταση, με γνώμονα τα συμφέροντα των μετόχων της, καθώς και των εργαζομένων στις εταιρείες του Ομίλου Quest.

Εν προκειμένω, η Εταιρεία διευκρινίζει ότι δεν έχει συνάψει οιαδήποτε δεσμευτική συμφωνία για συμμετοχή νέου επενδυτή στο μετοχικό κεφάλαιο της ACS.

Η Εταιρεία θα προβεί, σύμφωνα με το νόμο, αμελλητί, στις απαιτούμενες ανακοινώσεις προς ενημέρωση του επενδυτικού κοινού, εάν και εφόσον συναφθεί οιαδήποτε οριστική συμφωνία.
Τι διαβάζουμε εδώ; Μα ότι έχει γίνει πρόσφατα η πρόταση ... ότι την εξετάζει και την αξιολογεί ... ότι δεν έχει συνάψει δεσμευτική συμφωνία ακόμα, δηλαδή δεν λέει ότι δεν υπάρχει συμφωνία, απλά λέει ότι δεν είναι δεσμευτική ακόμα ... και τέλος μας λέει ότι θα μας ειδοποιήσει όταν γίνει οριστική.

Και αν παρατηρήσουμε τη συμπεριφορά της μετοχής σήμερα, βλέπουμε ότι έγιναν στα 5,40€ 40χιλ κομμάτια μαζεμένα στις 15:30΄και γενικά 162χιλ κομμάτια ... ενώ τις προηγούμενες μέρες με δυσκολία περνούσε τα 20χιλ κομμάτια ... και πάνω από 150χιλ κομμάτια έχει να κάνει από το Μάιο του 2023. Επίσης έκλεισε στα ψηλά της ημέρας.
Αυτά από μένα. Ρε μάγκες λέτε η ΙΛΥΔΑ να κάνει το μπαμ;;; 💣 💣 💣

Doctor εάν μας διαβάζεις πες ένα γεια βρε φίλε!!!
Σελίδες: [1] 2 3 ... 10