/* */ /**/

Αποστολέας Θέμα: Ευχαριστώ πολύ για την συμμετοχή  (Αναγνώστηκε 8158 φορές)

aladdin

• Hero Member
Απ: Ευχαριστώ πολύ για την συμμετοχή
« Απάντηση #120 στις: Φεβρουαρίου 25, 2023, 01:45 »
:) Nikdan καλώς ήρθες ..

Αγιαννης

• Hero Member
« Απάντηση #121 στις: Φεβρουαρίου 25, 2023, 06:04 »
Αφού ξανά χαιρετήσω τα νεα μας μέλη doc+ nicdan ευχόμενος η συμμετοχή τους να συνεισφέρει μια ακομη περιςοτερη δημιουργικη και πλουραλιστική κουβέντα να σχολιάσω κατι που ειπε  ο doc
Αγαπημένοι μου επενδυτές, με σειρά προτίμησης, Ray Dalio, Benjamin Graham, Warren Buffett, Peter Lynch.

Θα του πρότεινα να προσθέσει και τον αγαπημένο μου γερο Κοστολανι στη φαρέτρα  του

Τυφών

• Hero Member
« Απάντηση #122 στις: Φεβρουαρίου 25, 2023, 08:14 »
Φίλε Doc δυστυχώς πρέπει να σε ενημερώσω ότι για την την συμμετοχή εδώ είναι υποχρεωτική η αφορά τουλάχιστον 1000 ΕΛΧΑ με σκοπό να την λέμε στον Στασινο
😂 🤣 🤣 🤣 🤣 άπαιχτος ο Πυξ Λαξ ... ακόμα γελάω 🤣 🤣 🤣 ...
... αλλά Γιατρέ πρέπει να πάρεις 1000 ΕΛΧΑ για την καζούρα ... να πειραζόμαστε ... και αν βγάλεις καμία 500άρα € αγοράζεις και 10 καφάσια μπύρες και πίνεις ένα 6μηνο στην υγεία του Στασινό  🤣 🤣 🤣

Doc

• Full Member
« Απάντηση #123 στις: Φεβρουαρίου 25, 2023, 12:00 »
Καλημέρα και καλό τριήμερο να έχουμε!

Θα του πρότεινα να προσθέσει και τον αγαπημένο μου γερο Κοστολανι στη φαρέτρα  του

Ακουστά, δεν έχω διαβάσει όμως, τον σημειώνω!

Φίλε Doc δυστυχώς πρέπει να σε ενημερώσω ότι για την την συμμετοχή εδώ είναι υποχρεωτική η αφορά τουλάχιστον 1000 ΕΛΧΑ με σκοπό να την λέμε στον Στασινο
😂 🤣 🤣 🤣 🤣 άπαιχτος ο Πυξ Λαξ ... ακόμα γελάω 🤣 🤣 🤣 ...
... αλλά Γιατρέ πρέπει να πάρεις 1000 ΕΛΧΑ για την καζούρα ... να πειραζόμαστε ... και αν βγάλεις καμία 500άρα € αγοράζεις και 10 καφάσια μπύρες και πίνεις ένα 6μηνο στην υγεία του Στασινό  🤣 🤣 🤣

Pix και Τυφώνα είστε άπαιχτοι πραγματικά.
ΕΛΧΑ είναι για μερακλήδες με βίτσια!

Σε αυτά τα χαρτιά πληρώνεις σα να πας στο λούνα παρκ, για την ψυχαγωγία (αν δεν καταλήξεις με φάρμακα) 🤣

Nexus-9

• Sr. Member
« Απάντηση #124 στις: Φεβρουαρίου 25, 2023, 18:14 »
@NIKDAN καλώς ορίσατε και εδώ, εκτιμώ πολύ τις ψύχραιμες τοποθετήσεις που κάνετε κατά καιρούς.

@DOC καλώς ορίσατε και επίσημα λοιπόν! :-)

Μπορεί μακροπρόθεσμα να μου βγει λάθος κίνηση και να λέω τι χαζομάρα έκανα που μπηκα ΧΑΑ, αλλά συνολικά θεωρώ ότι οι αγορές είναι μοναχικό game, ειδικά αν θέλουμε να μάθουμε. Τους ακούμε όλους, αλλά στο τέλος καλύτερα να κάνουμε αυτό που πιστεύουμε, γιατί ένα πιθανό λάθος εμείς θα το λουστούμε.

Δεν συμφωνώ απόλυτα, οι επενδύσεις είναι μοναχικές στην κρίσιμη στιγμή που πατάμε το κόκκινο ή το πράσινο κουμπάκι, κατά τα άλλα απαιτείται ομαδική δουλειά, δεν γίνεται ένας άνθρωπος ακόμη και αν ασχολείται full time να μελετάει θεμελιώδη, τεχνικά, μάκρο, ανακοινώσεις, κλπ κλπ. Γι'αυτό κι εδώ προσπαθούμε όπως μπορούμε να συνεισφέρουμε, ο καθένας με τον τρόπο του.

Για του λόγου το αληθές, χίλιες ακριβώς, ούτε μια παραπάνω  ;D  (περήφανος bagholder με €1,98, ούτε καν €2) :

pixis100

• Hero Member
« Απάντηση #125 στις: Φεβρουαρίου 25, 2023, 19:32 »
πόσοι από εσάς έχετε iphone πόσοι εχετε android;

Κανω γκαλοπακι για να δω πόσο ανοδο θα εχει η ΚΟΥΕΣ τον Μάρτη

Cretacosta

• Jr. Member
  • **
« Απάντηση #126 στις: Φεβρουαρίου 25, 2023, 19:37 »
Εγώ έχω Android και επίσης μετοχές ΚΟΥΕΣ.
Πάντα με υγεία εύχομαι σε όλους

GIANNHS.PTOL

• Sr. Member
« Απάντηση #127 στις: Φεβρουαρίου 25, 2023, 20:50 »
Πυξ
Εγώ έχω μετοχές ΚΟΥΕΣ

Την ΕΕΕ την έδωσα με 12% κέρδος
Τώρα έχω και τον ΟΤΕ και περιμένω

anonymous mouse

• Newbie
  • *
« Απάντηση #128 στις: Ιουνίου 05, 2023, 09:53 »
Καλησπέρα σας και από εμένα. Είμαι νέο μέλος στην παρέα σας, αλλά και γενικά στον χώρο μετά την πανδημία. Πειραματίζομαι για να βρω με το στυλ μου και είμαι αισιόδοξος ότι είμαι στον σωστό δρόμο. Άλλωστε η ισορροπία μετράει με την πραγματική ζωή με τις οικογένειες μας!

Τυφών

• Hero Member
« Απάντηση #129 στις: Ιουνίου 05, 2023, 10:10 »
Καλησπέρα σας και από εμένα.
Καλώς ήρθες στην παρέα Mickey 🍻
Σου εύχομαι καλά κέρδη 🤑 💰
Η ισορροπία στις χρηματαγορές βρίσκεται στο να αγοράζεις χαμηλά (No Risk) και να πουλάς φίλε ... να πουλάς ... να μην κοιτάς μία ζωή τις μετοχές σου ... γιατί τα χρόνια περνάνε και εμείς θα φύγουμε και οι μετοχές θα είναι ακόμα εδώ 😜 ... στα υπόλοιπα βλέπω ότι έχεις βρει την ισορροπία σου και είναι πνευματική.

ΥΓ: Κοίτα τα ΠΜ σου.

anonymous mouse

• Newbie
  • *
« Απάντηση #130 στις: Ιουνίου 05, 2023, 10:21 »
Έχεις όντως μάτι, χαχα. Νέος είμαι και ηλικιακά και ότι έρθει θα μάθω από αυτό

gastone28

• Jr. Member
  • **
« Απάντηση #131 στις: Ιουνίου 05, 2023, 14:24 »
Καλώς ήρθες φίλε και χρόνια πολλά σε σένα και σε όλους τους αγαπητούς φίλους του μίτου!

Nexus-9

• Sr. Member
« Απάντηση #132 στις: Ιουνίου 05, 2023, 18:11 »
Καλώς ήρθες αγαπητέ Μίκυ :) ελπίζω το φόρουμ να σου φανεί χρήσιμο!

GIORGIOBOV

• Newbie
  • *
« Απάντηση #133 στις: Ιουλίου 06, 2023, 17:09 »
Καλησπέρα και από εμένα με λένε Γιώργο, ασχολούμαι με το χρηματιστήριο από το 1998 αλλά μετά την μεγάλη καταστροφή του 99- 00 τα παράτησα απογοητευμένος και αφού η χασούρα ήταν τεράστιων διαστάσεων….
Ξανά ασχολήθηκα το 2020 με μια παρένθεση το 11ή12 που πούλησα κάτι μετοχές τις ΔΙΟΝ
προσπαθώντας να μαζέψω τα κομμάτια μου
Δεν κατατάσσω τον εαυτό μου στους ειδικούς το Χ.Α  περισσότερο εμπειρικά και με αυτά που διαβάζω
Έμαθα για την ομάδα σας σας διαβάζω γύρω στις 2 ή 3 εβδομάδες, είστε πολύ καλοί και δυνατή ομάδα, χθες έγραψα το πρώτο μου μνμ. γιατί δεν ξέρω και καλά το σάιτ σας σιγά σιγά θα το μάθω και αυτό που μπορώ να σας προσφέρω είναι διαφορά άρθρα που διαβάζω και που θεωρώ ότι είναι αξία για συζήτηση καθότι δεν γνωρίζω από τεχνική ανάλυση

santeos

• Sr. Member
« Απάντηση #134 στις: Ιουλίου 06, 2023, 17:15 »
Καλως ορισες!!!
Ευχομαι ολα να πανε καλα!!!