Η αλήθεια είναι ότι για όλα ο θεοσ είναι υπεύθυνος που δεν βρέχει μόνο αυτό δεν είπε που έβρεξε στο Προκόπι και αυτοσ έχει υπεύθυνη θέση βέβαια είπε για την Εύβοια ότι η φωτιά κινήθηκε επιθετικά δηλαδή? και την έσβησαν οι πυροσβέστες ένταξη τη να πω και εγώ
Σε ένα κανάλι είπε εγώ ήμουν στην Πάρνηθα δεν ξέρω για τησ άλλες λίγα λεπτά μετά είπε σε άλλο κανάλι ότι πήγε παντού
@οι αλήθεια είναι οι πυροσβέστες που είναι στην πρώτη γραμμή κάθε σεβασμό αλλά όχι τόσο δούλεμα όσοι κάτοικοι έμειναν πίσω σωσανε τα σπίτια η άλλοι οι ποιο πολύ το χάσανε
@ επισησ τα 2 μποφορ δεν είναι ανεμοσ μην τρελαθουμε επίσης το καλοκαίρι έχει ξηρασία
Είπε ο κύριος σπίτια στο Πευκί δεν Καεικαν ?
Όταν τελείωσουν όλα δηλαδή όταν τα κάψει όλα τα λέμε χάθηκαν άλογα, ελάφια, χελώνες, αλεπούδες , λύκοι, γεράκια και άλλα πάω να κάτσω στην ταράτσα ο τύπος με νευριασε θα το ξαναπώ όσοι μείναν πίσω με κυνδινο της ζωή τους σωσανε τα σπίτια
ΠΧ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΟ ΠΟΥ ΑΝΟΙΚΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΟΝΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΜΠΑΛΛΟΣ ΤΟ ΜΠΑΛΑΚΙ Η ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΛΕΝΕ
ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΜΠΛΕ ΄ΛΙΜΑΝΙ, ΓΥΑΛΑ ,ΣΗΜΑΙΑ ,ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΕΣΤΙΕΣ , ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΛΕΟΦΩΡΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ,ΝΑΤΟ,ΠΑΡΑΛΙΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ,ΣΕΛΙΝΙΑ ,ΜΠΑΤΣΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΕΙ ΡΕΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΑΚΤΕΣ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ,ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΠΟΔΕΣ ΒΟΥΝΩΝ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΚΛΕΨΕΙ -ΚΛΕΨΕΙ ΚΟΙΝΟΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙΕΣ ΣΕ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΞΕΙ ΣΠΙΤΑΡΟΝΑ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΓΛΥΦΑΔΑ Η ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΑΥΤΕΣ ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΧΟΥΝ ΘΕΜΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΜΗΝ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΤΟ ΠΕΡΑΜΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΣΤΟΝ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ