Tα ποιο έμβληματικο καλο δάσοσ όπωσ της Εύβοιας όπωσ είπε καποιοσ στην ΤV το προσέχουμε και δεν το αφήνουμε στην τύχη του επισησ ότι θα ύπαρξη θέμα με το έδαφος, νερά και πλυμμηρεσ δεν χρειάζεται καποιοσ να κάνει μελέτη και να πάρει λεφτά αυτά τα ξέρεις και η Κούτση Μαρία αλλά πεσ μου τώρα θα φάνε πολύ με διάφορες μελετεσ, συγγράματα και εγώ δεν ξέρω τη αλλά πάντα για το καλό του περιβάλλοντος και των κατοίκων βέβαια άλλεσ μελετεσ σε Εύβοια άλλεσ στην Αττική να φάμε από παντού και είπαμε υπεύθυνος είναι ο θεοσ που δεν έβρεξε , ο στρατηγός ανεμοσ
Επισησ μια μικρή λεπτομέρεια στην Αττική τα σπίτια που ήταν εντοσ του δάσους , των πεύκων από κάπου πειραν αδειεσ φάγανε λεφτά οι ιολογοι κτλ Ε να μην φάνε και οι σεισμολόγοι κάτι θα βρούνε και αυτοί .στο τέλος οι μόνοι που δεν θα πάρουν τιποτα είναι οι πυροπληκτοι .Ειδη στρώνουν το χαλί περιβάλλογικοι αλλαγή δεν έχουμε φέτοσ η το 2015 η το 2010
Λέγοντας καποιοσ καθηγητής φυσικών κάτι δεν θυμάμαι συνεχώς για περιβαλλοντική αλλαγή δηλαδή ότι λέει η κυβέρνηση κάτι δεν μου κολλάγε ,κάτι με έτρωγε είδα με λίγο ψάξιμο απλά έβαλα το όνομα του στο Google ότι ο κύριος από την Καρδίτσα ήταν υπόψηφιοσ με την ΝΔ λέω και εγώ τόσο πολύ κάτι δεν μου κολλάγε
Το μόνο που μας σώζει είναι ο θεοσ μπασ και βρέξει όπως στο Προκόπι Εύβοιας καλό βράδυ με τα νεύρα που έχω θα κοιμηθώ στησ 5 και στησ 7 πρέπει να σηκωθώ