/* */ /**/

Αποστολέας Θέμα: Ω!!! Σε τι κόσμο με έφερες μπαμπά!!!???  (Αναγνώστηκε 38815 φορές)

pixis100

• Hero Member
Απ: Ω!!! Σε τι κόσμο με έφερες μπαμπά!!!???
« Απάντηση #945 στις: Μαΐου 12, 2023, 12:06 »
Φίλε μου Αγιάννη δεν έχω σκοπό να μπω σε πολιτική αντιπαράθεση

Το ερώτημα μου είναι απλό

Ο Τσιπρας και σου μιλάω από μέσα με ότι καταλαβαίνεις  είναι τόσο ψεύτης που ειλικρινά δεν μπορείς να διανοηθείς ποσα ψέματα μπορεί να πει Ειλικρινά
 Δεν μπορείς να το διανοηθείς

Οι άλλοι όλοι παρέα καφενείου γοα ρετσίνα και μπλόφα

Από τους έξι ο Μητσοτάκης απέχει έτη φωτός για αυτό που λέμε χρηματιστήριο  αγορές ανάπτυξη

Αν εδώ μέσα κάνουμε γενική συζήτηση οκ να το γνωρίζω

Οποίος ψηφίζει ΣΥΡΙΖΑ ΚΚΕ Μέρα νύχτα κλπ δεν έχει θέση σε ότι λέμε  αγορές μετοχές μερίσματα κλπ

Απλά λόγια

Δεν μπορώ να κάνω με κάποιον καμία κουβέντα που ψηφίζει άτομα καταστροφικά  για την αγορά κσι την οικονομία

Τώρα για τρειντινγκ μπες βγες για ένα 50ρικο υπάρχει και ο  ΟΠΑΠ

Συγνώμη αλλά ρώτησα συμβολικά ποιον θα θέλαμε από τους 6 για το ΧΑΑ

Αυτά

Τυφών

• Hero Member
« Απάντηση #946 στις: Μαΐου 12, 2023, 15:07 »
@Αγιάννης: Μην λες αλήθειες ... πονάνε.

Ουε και αλλημονο εαν η ψηφος μας παει με το ποιος θα μου αποφερει προσωπικο κερδος (αυτη η λογικη γεννα εφιαλτες).
❣️ ❣️ ❣️ ❣️ ❣️ ❣️ ❣️

Αγιαννης

• Hero Member
« Απάντηση #947 στις: Μαΐου 12, 2023, 15:33 »
Φιλε πιξι δεν ειναι  πολιτική τα εθνικά μας θεματα που άλλοι πριν απο εμας ματώσαν  για να μας τα παραδώσουν ελεύθερα
Κκαποια στιγμη πρεπει ο νεο Έλληνας να ξυπνήσει γιατι ετσι οπως παμε φοβάμαι οτι σε λιγα  χρονια μην χρειαστεί διαβατήριο για να παμε σε καποια μερη
Αυτο σε καμια περιπτωςη δεν σημαινει οτι συντάσσομαι με το (ακομη εθνικά χειρότερο) τζιφρα η τον Γιανη και λοιπούς απίθανους ..
Παντως μην ανησυχείς το μαγαζί  το εχουν ταγμένο για μεγαλα κόλπα μετα

AIAS12

• Hero Member
« Απάντηση #948 στις: Μαΐου 15, 2023, 17:08 »
Τελικά ύστερα από αρκετό κράξιμο τους πλήρωσαν  τους ανέργους .Όπως είπε ένας από αυτούς  μαζί με τα 1000 € στέλνουν και ένα ψηφοδέλτιο της Ν.Δ.  :D :D

AIAS12

• Hero Member
« Απάντηση #950 στις: Μαΐου 18, 2023, 23:34 »
https://www.pronews.gr/perivallon/fysi/isxyros-seismos-52-rixter-stin-kriti/
Επίσης καταγράφονται πολλοί σεισμοί στον κορινθιακό κόλπο .

Αγιαννης

• Hero Member
« Απάντηση #951 στις: Μαΐου 20, 2023, 02:35 »
Απλα μια στιγμη σεβασμού σε μια μελανή ιστορική στιγμη του ελληνισμού
.Δεν εχει σημαςια ποιον αφορά αλλα μονο το γεγονός αυτο καθ εαυτόν ,ειδικα την σημερινή  ώρα που κυοφορούνται  οι νέοι (σύγχρονοι για πόλους)εφιάλτες

https://makpress.blogspot.com/2017/05/blog-post_991.html?m=1

AIAS12

• Hero Member

Τυφών

• Hero Member
« Απάντηση #953 στις: Μαΐου 25, 2023, 20:51 »
Νέα χαμηλά για το ευρωπαϊκό φυσικό αέριο - Έπεσε κάτω από τα 26 ευρώ
... αλλά εμείς πληρώνουμε ακόμα ανατιμημένα τα προϊόντα ... σαν λ@λ@κ€$ ... όπως ακριβώς ψηφίζουμε.

AIAS12

• Hero Member

AIAS12

• Hero Member
« Απάντηση #955 στις: Μαΐου 27, 2023, 16:58 »
Mεγαλο θέμα υπάρχει στην δικαιοσύνη , δεν ξέρω αν το παίξουν στα Μ.Μ.Ε. , υπάρχουν ήδη 23 υποβολές για παραίτησή.Μιλουν για περίεργες προαγωγές .Οι παραίτησης είναι σε ανώτερο επίπεδο.

Αγιαννης

• Hero Member
« Απάντηση #956 στις: Μαΐου 30, 2023, 15:24 »
Πολυ κωλοπαιδο ο οφθαλμίατρος

AIAS12

• Hero Member
« Απάντηση #957 στις: Ιουνίου 08, 2023, 23:28 »
ΟΥΚΡΑΝΟΡΩΣΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ /ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ
1, το φραγμα το χτυπησαν οι ουκρανοι και πανηγυριζαν διοτι δεν ειχαν καταλαβει την μαμακια κανανε , υπαρχει μικρη λιμνουλα για το πυρινικο εργοστασιο αλλα δεν αρκει μονο αυτο για ψυξη και δεν επεσε απο λογο παλαιοτητας.
2, Η ουκρανικη επιθεση εχει ξεκινησει εδω και μερες αλλα εχουν παρει απο τα 3 το μακρυτερο
3, Οσοι ουκρανοι ειχαν λεφτα εχουν φυγει απο την χωρα και δεν ισχυει αυτο που λενε τα ευρωπαικα μεσα
4.πολεμουν και ευρωπαιοι ανεπισημα
5, επισημα οι αγγλια και καποιες αλλες κολοχωρες ζητανε να πανε να πολεμισουν και η Ε,Ε,
6 Εχουν καταστραφει πολλα ευρωπαικα οπλα
7, Η ευρωπαιοι σε λιγο δεν θα εχουν οπλα για αυτους
ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ
8. Για πρωτη φορα εβαλαν στην μαχη οι ουκρανοι τα Leopard-2 , ηθελαν να τα βαλουν σε περιπτωση που πραγματικα χανανε οι ρωσοι αλλα ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑΝ
9, Τα περι μαλωματα μεταξυ ρωσων ειναι ενα απλο και παλιο κολπο , η υποχωρηση που κανουν οι ρωσοι απο 1 εως 1,5 χιλιομετρο ειναι τακτικοι
10, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΛΕΕΙ Η ΜΑΡΟΝΕΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ
11, Σε αυτων των πολεμο απο πλευρα ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ εχει χαθει καθε νομος του πολεμου ενα παιδακι να βαλεις που παιζει ΡΙΣΚ η μονοπωλη θα καταλαβει
12,ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΓΟ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΠΟΙΟ ΤΟ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ?? ΒΓΗΚΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΠΟ ΕΥΡΩΠΗ ?
*** ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑς ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ
** Επισης κανενας ρωσος πολιτης πχ ΣΑΒΒΙΔΗς δεν μπορει να φερει λεφτα στην ευρωπη η στην ΕΛΛΑΔΑ αν τα δεινουν πχ ελληνες εφοπλιστες ειναι αλλο θεμα
*** ΑΡΑΓΕ ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΑΛΗΘΙΝΕς ?
%%% κάτι που δεν ήθελα να το γράψω αλλά δεν μπορώ
Τη έκανε η Ν.Δ. για τους καρκινοπαθείς? Τουλάχιστον αυτούς που ξέρω εγώ και έκαναν το εμβόλιο τρίτη δόση στο ΘΑΝΑΤΟ και για αυτό είναι εγκληματιες και αυτή και όσοι ψήφισαν υπέρ της υποχρέωτηκοτητα .Να μάθουν για αυτό το θέμα να το βουλώνουν , να το ράβουν άκουσα ξεφτίλα  άτομο στο action 24 να μιλά και να μην ντρέπετε.

AIAS12

• Hero Member
« Απάντηση #958 στις: Ιουνίου 09, 2023, 16:16 »
Επειδη πλεον εγινε γνωστο μαντεψτε απο ποιον ?  8) για τον πνευματικο  διοτι δεν ειναι ουτε κυριος ,ουτε ανθρωπος .Δεν φθανει που τα εχουν κανει  σκ@t@ στην υγεια αλλα ειναι ντροπη και αισχος  ανεξαρτητα αν εισαι πολιτικος και ιδιος γιατρο δηλαδη ειναι θεος?  , εαν θελει να τα πει σε ιατρικο συνεδριο μεταξυ τους αλλωστε εκει εχουν πει διαφορα για τα εμβολια κοβι και δεν ειναι καλα.
Ο τυπος αυτος δεν πρεπει απλα να μην γινει βουλευτης , αλλα πρεπει να τον διωξουν απο το νοσοκομειο που ειναι και απο καθηγητησ. ΔΗΛΑΔΗ Ο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ? Ο πατερας μου και η ξαδελφη μου δυστυχως πεθανανε οχι απο το ΚΑΡΚΙΝΟ αλλα απο καποιες υποχρεωσης , η μανα μου την γλιτωσε στο τσακ παρολο που ειχαν καρκινο . ΝΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ. \
Εκανε λεει δηλωση να δωσει την εδρα να βγει και να ζητηση συγνωμη οχι εγραφος.
Επισης οσοι το υποστηριζουν θα πρεπει να φυγουν και αυτοι , κατι ξεστομησε ο μπουμπουκος

AIAS12

• Hero Member