/* */ /**/

Αποστολέας Θέμα: Crypto Trade Zone  (Αναγνώστηκε 1317 φορές)

AIAS12

• Hero Member
Απ: Crypto Trade Zone
« Απάντηση #15 στις: Φεβρουαρίου 18, 2022, 09:49 »
ΠΟΙΟ ΦΟΥΣΚΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ
https://www.mikrometoxos.gr/voylgaria-xekinisan-oi-synallages-se-krypto-omologa-sto/
ΚΟΙΝΟΣ ΠΕΡΝΕΙΣ ΑΕΡΑ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟ ΒΟΥΝΙΣΙΟ
ΕΜΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ  EUROHOLD,,,, ADVANCE TERRAFUN ,,,M+SHYDRAULIC   H TEΛΕΥΤΑΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΦΟΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΣ

AIAS12

• Hero Member
« Απάντηση #16 στις: Ιουνίου 18, 2022, 21:21 »
ΤΑ ΚΡΥΠΤΟ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΑΝ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΧΩΡΙΣ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΠΛΕΟΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΟΡΕΣ ΜΕ ΤΡΟΜΕΡΟ ΡΙΣΚΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΧΛΕΥΣΗ

ΟΠΩΣ ΘΑ ΠΕΣΕΙ Η ΔΥΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
https://www.pronews.gr/kosmos/i-podilatada-eleipe-ston-tzo-mpainten-epese-kato-mprosta-se-kosmo-kai-dimosiografous/
###
ΤΟ  ΣΛΟΓΚΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΕ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΑ ΘΕΣΜΙΚΟ ΠΑΛΙΑ ΚΑΡΑΒΑΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΛΟΓΟ ΗΛΙΚΙΑΣ
<< ΟΣΟ ΡΕΕΙ ΤΟ <<ΑΙΜΑ>> ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ>> ΠΑΝΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΕΝΝΩΕΙΤΕ ΑΛΛΟΙ ΤΟ ΛΕΝΕ ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΟΗΜΑ

AIAS12

• Hero Member
« Απάντηση #17 στις: Σεπτεμβρίου 20, 2022, 23:51 »
 Βλέποντας τα κρυπτο μετά από πολύ καιρό είδα νέα κρυπτο η τουλάχιστον δεν τα είχα δει εγώ δεν ασχολείθηκα και πολύ διότι εκεί χάνω και δεν θέλω να βάλω αλλά χρήματα

AIAS12

• Hero Member
« Απάντηση #18 στις: Φεβρουαρίου 19, 2023, 18:39 »
** Τα παρακάτω που βαζω  για ενημέρωση , ειναι καλο να τα βλέπουμε για να μαθαίνουμε
*** Ακούγοντας  πριν 5 μερες  ότι  η ΚΙΝΑ και ΙΑΠΩΝΙΑ πουλανε ΔΟΛΛΑΡΙΑ και τα αμερικανικά ομόλογα και πιθανον  η BRICS να φτιάξουν ενα δικο τους νόμισμα  τυπου ΕΥΡΩ αλλα με αντιτυπο σε κάποιο  μεταλλευμα
 Παράλληλα βλέποντας στο dragons den greece για το  TFLOW  δεν θα πω αν είναι σωστο η  όχι αφού δεν ασχολούμαι με αυτά  ,   είπα να κανω μια ερευνά
και ο λογο είναι απλος εχω βάλει λεφτά ,  οχι σε αυτά αλλά σε κρυπτο ποιο γνωστά εννοειτε τα αφήνω για μήνες η χρόνο, τώρα χάνω αλλα εχω βγαλει αρκετα   . Για να πω την αλήθεια βλέποντας το TFLOW και τους ιδρυτές τους κατι δε μου <<κόλλαγε>> ( αυτό δεν σημαίνει οτι  είναι κακο)  και ΘΥΜΙΘΗΚΑ <<ξαφνικα>> το Hellenic coin του
Βαγγέλη Τσάπα .Για το SOUVLAKI COIN  το εμαθα αυτες τισ μερες που ψαχνω αλλα γνωρίζω αυτον που το ειχε βγάλει  .
SOUVLAKI COIN: H στήλη δεν πίστευε στα αυτιά της, όπως δεν θα έπρεπε να πιστέψουν σε αυτό δεκάδες «πιστοί» του κλάδου των κρυπτονομισμάτων που είχαν σπεύσει να πάρουν «μερίδα».

Και όμως, δεν είναι ανέκδοτο. Υπήρξε σουβλάκι coin αλλά… δεν υπάρχει πια. Η αξία του κρυπτονομίσματος SouvlakiSwap Token στα ανταλλακτήρια είναι μηδενική και ο ιδρυτής του… άφαντος.

Εικάζεται δε ότι εξαφανίστηκε χωρίς να πληρώσει ούτε τους συνεργάτες του, ενώ συνολικά εκτιμάται, αν πιστέψουμε τις φήμες που κυκλοφορούν, ότι «έφαγε» περί τις 400.000 ευρώ από ανυποψίαστους πολίτες.

Το πραγματικό… «Inception» βέβαια θα ήταν να τα φάει σε… σουβλάκια!
https://www.euro2day.gr/chameleon/article-blog-chameleon/2152149/poioi-theloyn-klinikh-sto-ellhnikosynainesh-koryfh.html
@@
ΕΔΩ ΘΑ ΒΑΛΩ ΚΑΠΟΙΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ 
ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΡΟΤΙΜΑΩ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

Βέλγος

• Administrator
  • Sr. Member
« Απάντηση #19 στις: Φεβρουαρίου 19, 2023, 22:49 »
Εντελώς ενημερωτικά να σας πω ότι ήμουνα στην FTX. Και ψιλοκαταστάφηκα...

Κρατάω κάτι σε btc. Aν πάει πάνω από 45Κ θα πουλήσω τα μισά και αν πάει πάνω από 80 τα υπόλοιπα... ή κάπως έτσι τα σκέφτομαι τώρα...

AIAS12

• Hero Member
« Απάντηση #20 στις: Φεβρουαρίου 19, 2023, 23:15 »
Καλώς ήρθες  , εμείς έτυχε να μπούμε  πριν το ράλλυ και έτσι κερδίσαμε , βέβαια τώρα χάνουμε το 80% των κερδών , βάζαμε  λεφτά στα χαμηλά 
 για να ρίξουμε το μέσο όρο ,  παίζουμε stella, OTA,Cardano,solano και   κυρίως Neo είχαμε και Polkadot  ;D ;D.Ημασταν τυχερή ,αυτο έχω καταλάβει διότι σχεδόν όλοι μετά από 6 μήνες χάνουν .
** Προσωπικά το btc  είχα πάρει όταν ήταν 100 δολλάρια
*** Είχαμε πάρει ακόμα 2,3 κρυπτο αλλά τα δώσαμε με μικρες απώλειες
**" Τα κρυπτο είναι καθαρά για ξέπλυμα χρήματος
*** Ήμασταν τυχερή που γλυτώσαμε το κεφάλαιο
**, Πιστεύω ότι θα ξαναγίνει μόδα όταν τα μαζέψουν , είναι καθαρά στοίχημα και βάζεις λεφτά που τα έχεις χαμένα δηλαδή τα ξεχνάς αυτό κάνουμε

Αγιαννης

• Hero Member
« Απάντηση #21 στις: Φεβρουαρίου 19, 2023, 23:28 »
Εντελώς ενημερωτικά να σας πω ότι ήμουνα στην FTX. Και ψιλοκαταστάφηκα...

Κρατάω κάτι σε btc. Aν πάει πάνω από 45Κ θα πουλήσω τα μισά και αν πάει πάνω από 80 τα υπόλοιπα... ή κάπως έτσι τα σκέφτομαι τώρα...

Καλώς ήρθες ...στο σπίτι σου..😂 Μου θυμιζεις κατι άπιστους συζύγους που μετα απο τσιλιμπουρδισμαρα γυρνάει στο σπιτικό του
Μα και συ μονο το 1/10 να έβαζες σε χαρτια που κατα καιρούς εχουμε κουβεντιάσει  εδω μέσα θα είχες άλλες αποδοσεις

sofoklis2

• Full Member
« Απάντηση #22 στις: Φεβρουαρίου 20, 2023, 11:01 »
Καλημέρα. Flux και cardano έχω τώρα.τα έχω βάλει σε ένα ledger και περιμένω..