General Category > Θεμελιώδης Ανάλυση

Ενέργεια

<< < (2/13) > >>

brokeconomist:
Βάλε τώρα και το κοίτασμα που δήθεν δεν είναι όσο τους ξέφυγε και είπανε στην αρχή, και καταλαβαίνεις γιατί ο Τούρκος φωνάζει.

Κατά τα άλλα δεν ήταν εκμεταλεύσιμα τα κοιτάσματα κλπ κλπ κλπ, αλλά άμα είσαι ολιγοψώνιο, στην ουσία περίπου μονοψώνιο, και μάλιστα από έναν προμηθευτή που υπολογίζει από το 2014, ότι το 2019-2020 θα πουλάει στην Κίνα όσο και σε σένα και δε θα σε έχει τόσο ανάγκη αν χρειαστεί, και λες δε συμφέρει ο αγωγός είναι ακριβός, τρως το αγγούρι (και εμείς μαζί) και ζορίζεσαι.

Ελπίζω τώρα να αλλάξουνε όντως μυαλά και να βοηθήσουνε γενικότερα γιατί ο Τούρκος το τραβάει το σκοινί και μπορεί να σπάσει από ατύχημα. Το φτηνό το κρέας λένε στο χωριό μου, το πληρώνεις ακριβά στο τέλος.

brokeconomist:
Καλησπέρα σε όλους,

Εδώ: https://www.mediafire.com/file/vj04etosyvwdmoz/ELPE.xlsx/file

είναι ένα αρχείο με τα ΕΛΠΕ.

Δε βρίσκω κάτι άξιο λόγου για τη συγκεκριμένη μετοχή. Δεν βρίσκω να έχει καμία σχέση με την ΜΟΗ στις επιδόσεις για όλα τα χρόνια.

Επιπλέον δεν έχουν και καμία μακροχρόνια σχέση αναφορικά με τις αποδόσεις, όσον αφορά τις χρηματιστηριακές τιμές τους.  Δηλαδή να ακολουθεί η μία την άλλη, να έχουν ας πούμε ένα είδος «σημείου ισορροπίας» μεταξύ τους, μια κάποια «αναλογία» κατά κάποιο τρόπο.

Αν κάποιος φίλος έχει τη διάθεση, ας το κοιτάξει λίγο καλύτερα, μήπως κάτι μου έχει ξεφύγει, ή το αγνοώ.

pixis100:
Τα ΕΛΠΕ απλά έπρεπε να έχουν  διπλώσει από  καρό

Κλάσεις ανώτερη μετοχή σπο ΜΟΗ

ΑΥΤΑ

Αγιαννης:
Καλημέρα στην παρεα και καλή κυριακη
Δεν θα μπω στο πια απο  τα ελπε η η μοη ειναι φτηνότερη μια και οπως εχω πει η αποψη μου ειναι οτι γενικοτερα με δυο κουβέντες πιστεύω αυτ το καιρο συνεχώς τραβιέται ρευστότητα αο το μαγαζί κσι δεν ξαναμπαίνει .Ωςψεκ τουτου δεν εχει και πολυ σημαςια να δουμε ποια ειναι η φτηνότερη.
Εκείνο που θέλω να σταθώ για προβληματισμό ολων ,ειναι ο δικην τορπιλισμού της ΕΛλΗΣ  δλδη ο τορπιλισμός των ρωσικών αγωγών ,που μπορει μεν να εινσι δύσκολο να βρεθεί ο αίτιος ,ομως συτος δεν ειναι μακριά απο
1. αυτόν που θα ειχε συμφέρον να συμβεί αυτο το γεγονός (οχι μονο οικονομικα αλλα και γεωστρατηγικά)
2. Αυτόν που εχει τις τεχνικές δυνατοτητες στο να καταφέρει αυτόν τον τεχνικα δύσκολο τορπιλισμό στα χωρικά ύδατα της Δανίας

Αγιαννης:
Και τελειώνοντας
Αυτη τη στιγμη τοσο το αεριο όσο και οι τιμές ρευματος της ευρωπης βρίσκονται 10 φορες υψηλότερα απο τις αντίστοιχες αμερικανικες .Το ίδιο φυςικα ισχυει κσι με τις άλλες χωρες τυπου Κίνας Ινδία κλπ .Το τ συνέπειες θα επιφέρει αυτο το αντιλαμβανόμαστε ολοι μας ,με την σημείωση οτι αυτο πλεον δεν θα ειναι  παροδικό  οπως ψευδώς μας διαβεβαιώνουν αλλα για παρα πολλα χρονια.Ως εκ τουτου η θηλειά που κατάφεραν να περάσουν  μονοι τους οι ευρω -πεη ηγέτες μας στην ευρωπαϊκή εν γενεί οικνμια μας θα εχει τεράστιες συνέπειες
1.στον ανταγωνισμό των ευρωπαικων προϊόντων στην παγκόσμια αγορα. 
2.Στο ευρωπαϊκό πληθωρισμό η λυση του οποίου επιλέχθηκε μεςω της αύξησης των % θα προκαλέσει στασιμοπληθωρισμο ,ύφεση ,ανεργία κλπ ολα τα καλα που γνωρίζεται .
Αν και ενα προς ενα ολα αυτα που θίγω ακροθιγώς ειναι σοβσρα θεματα που μπορει κανεις να γράψει χιλλιομετρα για το κάθε τους αυτο που θέλω να σημειώσω ειναι οτι κατα την αποψη μου η αγορες δεν ειναι επενδυσιμες ακομη ,το έξυπνο χρήμα συνεχώς τραβάει χρήμα απο αυτες ,άλλοτε βίαια και άλλοτε με το καλαμάκι ,το οποιο δεν ξαναμπαίνει .
Ως εκ τουτου για όσους διαθέτουν μπαούλα ιςως να χρειαστούν και αλλα εαν τα εχουν ηδη τιγκαρισμένα
Παλια ειχα γράψει(και αμφισβητήθηκε), οτιο κάθε κυκλος ανοδικός η καθοδικός διαρκεί τουλαχιςτον δυο χρονια προσδιορίζοντας και το 2023 ως χαμένη χρονια .Δυστυχως τωρα εύχομαι να ειναι μεχρι εκει και οχι και στα επόμενα συτο έτη ..

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση