Δυστυχώς όλοι έχουν καταλάβει τη έγινε στην Θεσσαλία και θα βγουν ακόμα απλα ανοίξανε κανάλι, από ότι λένε δεν δούλεψαν σχεδόν κανένα αντλιοστάσιο πχ στην λίμνη Κάρλα και τα δύο εκτός και άλλα που θα βγουν.
Σήμερα στο MEGA στο δελτίο ειδήσεων και ώρα 19:57 ακουστηκαν κάποια πράγματα .Φυσικά δεν τον έπιασε ο πόνος και εννοείται η κλιματική αλλαγή η κρίση η το φαινόμενο της χιλιετίας η 400 χρόνια βέβαια όλα αυτά λέγεται αλλιώς δεν το γράφω .
Πχ όταν φτιάχνεις ένα σπίτι και σε 2 χρόνια πέφτει η δεν δουλεύει τίποτα τη γίνεται? Απλό εάν υπάρχουν θύματα κάποιοι μπαίνουν φυλακή , αν όχι στον μηχανικό και εργολάβος τους περνούν τις άδειες και αυτή πληρώνουν την ζημιές.Γιατι να μην γίνει έτσι και για τα λάθοι των <<δημοσίων υπαλλήλων>> η εταιρείων και ας έχουν συγγενικους δεσμούς με την <<εξουσία>>.
Οι κύριοι που ασχολούνται με τα αγροτικά προϊόντα προσπάθουν όπως πάντα να κερδοσκοπισουν λένε θέλουμε βροχές , βρέχει σου λένε δεν θέλαμε βροχή για μια ώρα αλλά για 45 λεπτά και 20 δευτερόλεπτα. Υπάρχει καθαρά τεχνική έλλειψη υπάρχουν προϊόντα που δεν παράγονται στην Θεσσαλία .Επίσης η Κρήτη σε λίγες μέρες με τα θερμοκήπια θα μπει στην παραγωγή η Κρήτη είναι μεγαλύτερη δύναμη από την Θεσσαλία πλην βαμβάκι και καλαμπόκι.Δηλαδγ σε λίγες μέρες οι τιμές θα πέσουν ? Όχι βέβαια, τοτε θα πουν ότι περιμέναμε να δούμε πανσέληνο.
Η κυκλοφορία που έλεγαν για ακριβώς κόστος πριν ανοίξει η εθνική τα διόδια από την πλευρά Ιόνια οδός ήταν δωρεάν. Το υπουργείο πρέπει να ενεργοποιηθεί όχι με λόγια τη ποιο απλό βλέπετε παραδείγματικα και εάν υπάρχει υψηλότερο κέρδος περνεις την άδεια για 6 μήνες του χοντρεμπορα η μεσολάβητη η μεσάζοντα η όπως αλλιώς λέγεται .
Όταν ουσιαστικά υπάρχει μονοπώλιο αυτά γίνονται δεν θέλω να δώσω μασημένη τροφή διότι δεν είναι η δουλειά μου.
Χθες ο πρωθυπουργός είπε κάποια πράγματα στην ΔΕΘ πριν χαρούνε κάποιοι ας το ψάξουν καλύτερα υπάρχει όχι τυρακι αλλά τυρακια.
Για το ΣΥΡΙΖΑ εάν βγάλει προεδρο οποιοδήποτε πλην Κασελακης τα ίδια σκ@τ@ είναι αναφέρομαι όσους ήταν υπουργοί .Τον Κασελακης τον βγάζω εκτός , μπορεί και αυτός το ίδιο να είναι αλλά είναι τον μόνο που φοβάται η Ν.Δ.
Προσωπικά πιστεύω όσοι ασχολούνται με τα κοινά είναι για τα μπάζα .
ΕΊΣΑΙ ΆΝΕΡΓΟΣ? ΒΑΡΙΈΣΑΙ? ΤΑ ΞΙΝΗΣ ΌΛΟΙ ΜΈΡΑ? Γίνεται υποψήφιος
*** Mεγαλη προσοχή όσων δουλεύουν χειρονακτικα , μέτρα ασφαλείας και ότι μας λένε το σκέφτομαστε πριν το κάνουμε εάν πιστεύουμε ότι κινδυνεύουμε λέμε <<υπάρχει θέμα ασφάλειας>>
Oταν ακούτε παντού να πηγαίνει ο στρατός το κράτος δεν είναι για να πάρει οικονομικη βαθμίδα αλλά για κλείσιμο, εννοείτε δεν είμαι ο πρώτος που το λέει.
Αυτά τα ολίγα από αύριο λίγο <<αποτοξίνωση>> ήταν πολλές οι φανφάρες κοινός παπαριές που άκουσα και δεν αντέχω άλλο .
Πιστεύω αύριο να κάνει μια κάνει άνοδο να πουλήσουμε και εμείς τίποτα , ένα μικρό ποσοστό αφού το ρευστό εξακολουθεί να είναι μικρό σε σχέση με το επενδυτικό κεφάλαιο
https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/antidra-akoma-kai-to-ethniko-asteroskopeio-stin-politiki-k-mitsotaki-den-theloume-na-ypagomaste-stin-politiki-prostasia/ Αστεροσκοπείο Αθηνών προσπαθεια φίμωση , ειλικρινά δεν ξέρω εάν υπήρχει δημοκρατία η που υπήρχει λίγο δημοκρατία σε Ελλάδα η Τουρκία η Χούντα στα δύο πρώτα μέρη έχω ζήσει η ζωή για χρόνια