/* */ /**/

Αποστολέας Θέμα: Profile Software - ΠΡΟΦ 💻  (Αναγνώστηκε 985 φορές)

Τυφών

 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 4445
Profile Software - ΠΡΟΦ 💻
« στις: Φεβρουαρίου 12, 2024, 23:56 »
Η αλήθεια είναι ότι δεν ανοίγω topic για μετοχή που έχει ήδη τρέξει ... και ιδίως όταν την έχω με ΜΟ στα 2,04€ ... οπότε από την αρχή λέω ότι δεν μιλάω για μία μετοχή No Risk.
Μου δίνει όμως την εντύπωση τον τελευταίο καιρό και με τα νέα δεδομένα στις συνεργασίες της και την ανάπτυξή της ότι ίσως δώσει άλλο ένα 25% και αποφάσισα να αγοράζω κάτω από 4,09€ κι άλλες μετοχές. Έτσι κι αλλιώς το 2,04 μου δίνει μία ασφάλεια στο κεφάλαιό μου.
Για την Profile Software μιλάω την οποία αγοράζει μανιωδώς και ο Σωματοφύλακας και όχι μόνο ... και αν θα μας βγει θα το δείξει το μέλλον.

Παράθεση
Η Profile Software διαθέτει γραφεία σε Παρίσι, Λονδίνο, Στοκχόλμη, Όσλο, Λευκωσία, Ντουμπάι, Μαϊάμι και Σιγκαπούρη και απλώνεται σε πάνω από 50 χώρες παγκοσμίως, αυξάνοντας έτσι με γεωμετρική πρόοδο τους νέους πελάτες και το ύψος των συμφωνιών που κλείνει.

Η Profile λοιπόν έχει καταφέρει το 2021 να φέρει +33% παραπάνω έσοδα από αυτά του 2020, το 2022 έχει φέρει +25% από τα αντίστοιχα του 2021 και το 2023 αναμένεται να κλείσει με μια άνοδο εσόδων στο +20% σε σχέση με το 2022. Από εκεί και έπειτα, σύμφωνα με τις πολύ συγκρατημένες προσδοκίες της διοίκησης, η Profile αναμένεται το 2024 να αυξήσει τα έσοδά της κατά 40% σε σχέση με το 2023 και το 2025 κατά 24% σε σχέση με το 2024. Επίσης το EBITDA έχει ανέβει διαδοχικά ένα +29% το 2021, ένα +15% του 2022 και αναμένεται μια αύξηση +18% για το 2023. Παράλληλα η διοίκηση δίνει για το 2024 μια αύξηση στο EBITDA +44% και το 2025 ένα +29%.

Αρκετές Χρηματιστηριακές δίνουν τιμές στόχους στα 8 με 10€ ... αλλά προς το παρόν δεν τις ακούω και επικεντρώνομαι στο στόχο 5,20 με 6€ ... και ιδίως στα 5,10€ ... νούμερο το οποίο μου φάινεται εφικτό.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Το παρόν σημείωμα δεν αποτελεί προτροπή αγοράς ή πώλησης μετοχών, αλλά ανοίχτηκε για να γίνει μία εποικοδομητική συζήτηση για τη μετοχή, αφού πολλοί φίλοι αναφέρονται σε αυτή.

Τυφών

 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 4445
Απ: Profile Software - ΠΡΟΦ 💻
« Απάντηση #1 στις: Φεβρουαρίου 12, 2024, 23:56 »


@ΠΡΟΦ: Η βάση είναι στα 4,02€ και δεν πρέπει να την χάσει σήμερα. Η αντίσταση είναι στα 4,16€ ... ενώ στα 4,32€ είναι η καθοδική γραμμή που αποτελεί τον μαγικό αριθμό που με διάσπασή του για Τ3 οδηγεί τη μετοχή στα 4,51 - 4,84 - 5€.
Εάν χαθεί για Τ3 η βάση των 4,02€ τότε η επόμενη είναι στη ζώνη 3,74-3,80€.

AIAS12

 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 3671
Απ: Profile Software - ΠΡΟΦ 💻
« Απάντηση #2 στις: Φεβρουαρίου 13, 2024, 08:15 »
Αν δεν κάνω λάθος έχει ανοίξει η θέλει να ανοίξει στην Ινδία . Αν δεν κάνω λάθος

Τυφών

 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 4445
Απ: Profile Software - ΠΡΟΦ 💻
« Απάντηση #3 στις: Φεβρουαρίου 17, 2024, 12:28 »
Ο χρόνος τελειώνει ...Βλέπουμε καθαρά τον τριγωνικό σχηματισμό με κορυφή τα 4,04€ και παρατηρούμε μία προσπάθεια διάσπασης προς τα πάνω ... και μία προσπάθεια διάσπασης προς τα κάτω, οπού στη δεύτερη αυτή έγινε και μία προσπάθεια διαφυγής. Τα 3,96€ είναι το νούμερο που δεν πρέπει να χαθεί και αν η διαφυγή γίνει προς τα πάνω τότε η πρώτη σοβαρή αντίσταση είναι στα 4,52€. Οι επόμενες συνεδριάσεις θα μας δείξουν καθαρά την τάση και κατά την γνώμη μου οι πιθανότητες είναι προς τα πάνω (αρκεί μη γίνει τίποτα σε διεθνές επίπεδο).


Στο δεύτερο γράφημα θέλω να σας δείξω το καθοδικό κανάλι που βρίσκεται η μετοχή το οποίο παραβιάστηκε δύο φορές και η τρίτη είναι και φαρμακερή ... δηλαδή εάν στην τρίτη προσπάθεια δεν μπορέσει να σπάσει το καθοδικό κανάλι για Τ3, τότε οι πιθανότητες να πάει στα 3,74 αυξάνονται, σπάζοντας όμως πρώτα τα 3,96€ που έρχονται από μακριά.
Οι πράσινες και κόκκινες τελείτσες δίνουν στίγμα από ένα μακροχρόνιο τριγωνικό σχηματισμό στα 4,14€ ... τον οποίο δεν μπορούμε να τον παραβλέψουμε τεχνικά. Γενικά όταν υπάρχουν τριγωνικοί σχηματισμοί, συνήθως σπάνε προς τα πάνω δίνοντας και κάποια δύναμη στη μετοχή.


Οπότε ... παρακολουθούμε με αγωνία τις επόμενες συνεδριάσεις που θα μας δείξουν καλύτερα προς τα που θα σπάσει ο τριγωνικός σχηματισμός.

Gio

 • Newbie
 • *
 • Μηνύματα: 42
Απ: Profile Software - ΠΡΟΦ 💻
« Απάντηση #4 στις: Φεβρουαρίου 17, 2024, 12:53 »
Παρακολουθώ στενά τη συγκεκριμένη, φίλε Τυφώνα να προσθέσω σε όσα σωστά επισημαίνεις, με Macd και ταλαντωτές φαίνεται να φανερώνει μπροστά κάποια περαιτέρω πτώση. Επίσης αξιοσημείωτοι όγκοι πωλήσεων συνεχίζονται τελευταία που δείχνουν πως οι πωλητές δεν έχουν εξαντληθεί ακόμα.
Είμαι με το δάκτυλο στην πράσινη σκανδάλη αν δε με κερδίσει η εποχή των μερισμάτων που έρχεται μπροστά. Ως τότε το ρίχνω κι εγώ στη μελέτη…

Τυφών

 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 4445
Απ: Profile Software - ΠΡΟΦ 💻
« Απάντηση #5 στις: Φεβρουαρίου 17, 2024, 13:02 »
Παρακολουθώ στενά τη συγκεκριμένη, φίλε Τυφώνα παρατηρώ με Macd και ταλαντωτές ....
Ευχαριστούμε Gio για την πολύτιμη βοήθειά σου. Κατ' εμέ ο MACD και οι ταλαντωτές γενικά έπονται της κίνησης. Προσωπικά προσπαθώ να προηγηθώ της κίνησης με την ΤΜΤΑ. Φυσικά και κοιτάω τους Τεχνικούς Δείκτες, αλλά συνήθως για να μου επιβεβαιώσουν τη σκέψη.
Εάν δούμε ότι δεν σπάει ανοδικά το κανάλι, τότε ίσως αγοράσουμε κι άλλες στην βάση του ... γιατί η μετοχή αξίζει (προοπτικές, ανάπτυξη σε παγκόσμιο επίπεδο κλπ).

AIAS12

 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 3671
Απ: Profile Software - ΠΡΟΦ 💻
« Απάντηση #6 στις: Φεβρουαρίου 17, 2024, 13:24 »
Μετά τις πωλήσεις ΕΕΕ και REAL , έκανα αγορές εδώ .
Σαν εταιρεία αναπτύζετε συνέχεια με νέα προϊόντα δικά της από τεχνική δεν ξέρω .
Έχω φορτώσει και αναμένω , δεν θέλω πολλά 0,1 € ανά μετοχη , αν πάει ποιο πάνω έως της 10 Μαρτίου λ
Καλοδεχούμενο .
Μετά της 10 Μαρτίου για κάποιο λόγο φοβάμαι

Gio

 • Newbie
 • *
 • Μηνύματα: 42
Απ: Profile Software - ΠΡΟΦ 💻
« Απάντηση #7 στις: Φεβρουαρίου 17, 2024, 14:12 »
Μετά τις πωλήσεις ΕΕΕ και REAL , έκανα αγορές εδώ .
Σαν εταιρεία αναπτύζετε συνέχεια με νέα προϊόντα δικά της από τεχνική δεν ξέρω .
Έχω φορτώσει και αναμένω , δεν θέλω πολλά 0,1 € ανά μετοχη , αν πάει ποιο πάνω έως της 10 Μαρτίου λ
Καλοδεχούμενο .
Μετά της 10 Μαρτίου για κάποιο λόγο φοβάμαι
Τη συμμερίζομαι την ανησυχία σου και θα εξηγήσω γιατί: πέρυσι είχα πολύ καλά αποτελέσματα από τη συγκεκριμένη, στην άνοδο του καλοκαιριού. Υπήρχαν παράλληλα εγκωμιαστικά δημοσιεύματα για τιμές άνω των 5 αν θυμάμαι καλά, λόγω ανάπτυξης. Μεταξύ αυτών κ μία δημόσια τοποθέτηση της εταιρείας που υποδήλωνε μεγάλη μεγέθυνση χωρίς όμως να δίνει (τότε τουλάχιστον) χειροπιαστά νούμερα και στοιχεία. Επέλεξα να αποσυρθώ πριν τα 5, τα οποία τελικά δεν έπιασε. Έκτοτε έκανε διακύμανση κ διπλή κορυφή, πτώση και μία ακόμη άνοδο ως τα 4,4 με νέα πτώση που συνεχίζει ως το εξαιρετικό διάγραμμα του Τυφώνα. Τη συμπαθώ πολύ ως επιλογή μα και από την άλλη με προβληματίζει η μακροπρόθεσμη εικόνα, αν ληφθεί υπόψη πως από πέρσι «έρχεται η ώρα των τεχνολογικών μετοχών», η συγκεκριμένη προϊδεάζει για μεγάλη ανάπτυξη και θεωρώ ίσως το 5 έπρεπε τότε να έχει ήδη φανεί. Εύχομαι τελικά αυτό να γίνει φέτος (για τους κατέχοντες) και φυσικά να προλάβω να είμαι κι εγώ μέσα 🤓!

Τυφών

 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 4445
Απ: Profile Software - ΠΡΟΦ 💻
« Απάντηση #8 στις: Φεβρουαρίου 18, 2024, 12:45 »
Το επενδυτικό αμόκ και η βόμβα μεγατόνων από μια δική μας εισηγμένη

Παράθεση
# Σε αυτό ακριβώς το σημείο θέλω να σας επιστήσω την προσοχή σας στη μόνη εισηγμένη εταιρεία που είναι καθόλα έτοιμη καθώς έχει κάνει επενδύσεις άνω των 6 εκατ. ευρώ ώστε να υιοθετήσει στο λογισμικό της  τη  τεχνητή νοημοσύνη (AI),  τη ρομποτική αυτοματοποίηση διαδικασιών (RPA),  το blockchain  και το Augmented Reality (AR).
# Μιλάω φυσικά για την Profile (ΠΡΟΦ) που βρίσκεται ήδη πολύ μπροστά από τους περισσότερους ανταγωνιστές της στην εφαρμογή της AI στο τομέα του Banking, Financial Services and Insurance (BFSI).
# Μεγάλη προσοχή εδώ γιατί αναφέρομαι σε  μια πίτα η οποία, κρατηθείτε, αναμένεται έως το 2030 να χτυπήσει το απίστευτο ποσό των 1,591 τρισεκατομμυρίων δολαρίων. Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι έρχεται βόμβα μεγατόνων από τη μεγιστοποίηση των μεγεθών της Profile.

... ααα βρε Απόστολε ... πως με σιγοντάρεις ... θεέ Απόστολε ... μάλλον με διαβάζεις βρε άτιμε  🤪 😂 🤣 🤣 🤣 🤣

AIAS12

 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 3671
Απ: Profile Software - ΠΡΟΦ 💻
« Απάντηση #9 στις: Φεβρουαρίου 19, 2024, 17:38 »
Όλα τα λεφτά εδώ είναι μια χώρα ΙΝΔΊΑ λόγο αντικείμενου  της εταιρείας, αν κάνει δουλειά εκεί τότε η εταιρεία αλλάζει επίπεδο.

AIAS12

 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 3671
Απ: Profile Software - ΠΡΟΦ 💻
« Απάντηση #10 στις: Φεβρουαρίου 20, 2024, 11:57 »
ΠΡΟΦ εδωσα μονο την τελευταία αγορά με κέρδος 5,5 %  ( 1210 ευρω ) διοτι η θέση ήταν πολύ μεγάλη και δεν ήμουν σε θέση να την διαχειριστώ.
Την προηγουμένη εβδομάδα εκανα 4  αγορες  συν αυτές που εχω σταθερες και θα δωσω ακομα μια εντολη για να δώσω συνολικό από αυτές που πείρα το 50%  ** ΕΙΧΑ ΜΗΔΕΝ ΡΕΥΣΤΟ και δεν νοιώθω καλα
** Στις αγορες ειμαι καλος στην πωληση αστα να πανε

Τυφών

 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 4445
Απ: Profile Software - ΠΡΟΦ 💻
« Απάντηση #11 στις: Φεβρουαρίου 21, 2024, 00:41 »
Ένας από τους 12 ... Απόστολος  :D  8)


Παράθεση
# Ξεκινάω με  την Profile (ΠΡΟΦ) η οποία μέσω της Profile Technologies έχει ήδη επενδύσει από το 2020 στην  ανάπτυξη νέων λειτουργιών ώστε να υιοθετήσει στο λογισμικό της την τεχνητή νοημοσύνη (AI), τη ρομποτική αυτοματοποίηση διαδικασιών (RPA),  το blockchain  και το Augmented Reality (AR). Με την επένδυση αυτή στο FinTech κομμάτι η Profile βρίσκεται ήδη πολύ μπροστά από τους περισσότερους ανταγωνιστές της στην εφαρμογή της AI στο τομέα του Banking, Financial Services and Insurance (BFSI), κάτι που άλλωστε το έδειξε και με το παραπάνω στην εκδήλωση "Cyber Greece 2023". Μάλιστα στις επόμενες εβδομάδες αναμένεται να βγάλει και την πρώτη δική της υπηρεσία τεχνητής νοημοσύνης.
# Η Profile λοιπόν είναι έτοιμη να λάβει μέρος σε μια αγορά  η οποία, κρατηθείτε, αναμένεται έως το 2030 να χτυπήσει το απίστευτο ποσό των 1,591 τρισ. δολαρίων. Ήδη οι μεγαλύτερες τράπεζες του κόσμου σπεύδουν όπως  όπως να ανακοινώσουν ότι επενδύουν στις εφαρμογές της τεχνητής νοημοσύνης. Για παράδειγμα, η μεγαλύτερη αμερικανική τράπεζα η JP Morgan έχει ανακοινώσει χιλιάδες προσλήψεις ειδικών στην επεξεργασία μεγάλου όγκου δεδομένων, δείχνοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο τα πιστεύω της πάνω στη νέα αυτή τεχνολογία.
# Πραγματικά έρχονται κοσμογονικές αλλαγές στην υιοθέτηση λύσεων τεχνητής νοημοσύνης σε συστήματα ανάλυσης βάσης τραπεζικών δεδομένων (FinTech). Εύκολα λοιπόν μπορεί κάποιος να καταλάβει το πόσο αλματώδης μπορεί να είναι η ανάπτυξη της κερδοφορίας στην Profile στα επόμενα χρόνια.

Gio

 • Newbie
 • *
 • Μηνύματα: 42
Απ: Profile Software - ΠΡΟΦ 💻
« Απάντηση #12 στις: Φεβρουαρίου 21, 2024, 15:53 »
Τι θα γίνει;; Χτες ευχηθήκαμε τα 4.46 και σήμερα πατά τα 4.45.
Τι κυκλώνας είναι αυτός;
Τι θα κάνουμε;
Για ΠΟΥ το έβαλε η Prof ;         

GIANNHS.PTOL

 • Sr. Member
 • ****
 • Μηνύματα: 427
Απ: Profile Software - ΠΡΟΦ 💻
« Απάντηση #13 στις: Φεβρουαρίου 21, 2024, 16:20 »
από το πρωί είχα βάλει το 1/3 θέσεις ΠΡΟΦ πώληση στο 4,45  και έφυγαν
δεν πρόλαβα να το ακυρώσω . λες να έκανα πατάτα ?? :'( :'(

Gio

 • Newbie
 • *
 • Μηνύματα: 42
Απ: Profile Software - ΠΡΟΦ 💻
« Απάντηση #14 στις: Φεβρουαρίου 21, 2024, 16:46 »
από το πρωί είχα βάλει το 1/3 θέσεις ΠΡΟΦ πώληση στο 4,45  και έφυγαν
δεν πρόλαβα να το ακυρώσω . λες να έκανα πατάτα ?? :'( :'(
Αν έφυγαν με όποιο κέρδος, μη μετανιώνεις..!
Η αλήθεια δείχνει δυνάμεις για παραπάνω.