/* */ /**/

Αποστολέας Θέμα: Bitcoin Basics  (Αναγνώστηκε 2558 φορές)

Βέλγος

• Administrator
  • Sr. Member
Bitcoin Basics
« στις: Μαρτίου 31, 2021, 21:47 »

AIAS12

• Hero Member
Απ: Bitcoin Basics
« Απάντηση #1 στις: Ιουνίου 26, 2021, 14:57 »
ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΑ ΚΡΥΠΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ  ΧΑΝΩ  ΑΡΚΕΤΑ ΔΗΛΑΔΗ 37,5% ΜΑΛΛΟΝ ΛΑΘΟΣ ΕΠΕΝΔΥΣΗ Η ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΣΩΣΤΑ ΛΑΘΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Τυφών

• Hero Member
« Απάντηση #2 στις: Ιουνίου 26, 2021, 15:44 »
ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΑ ΚΡΥΠΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ  ΧΑΝΩ  ΑΡΚΕΤΑ ΔΗΛΑΔΗ 37,5% ΜΑΛΛΟΝ ΛΑΘΟΣ ΕΠΕΝΔΥΣΗ Η ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΣΩΣΤΑ ΛΑΘΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Τα "κρύπτο" είναι για λίγα χρήματα, σε μεγάλη πτωτική κίνηση, σε πολύ φθηνό "κρυπτονόμισμα" (διαλέγεις δύο και μοιράζεις τα χρήματα) και αν σου κάτσει σου έκατσε.
Αλλιώς μπορείς να χάσεις τα χρήματά σου σε μία νύχτα.
Θα φτιάξουν και οι Κεντρικές Τράπεζες" παγκοσμίως δικά τους "ψηφιακά νομίσματα" και τελείωσε το παραμύθι.
Όλα αυτά που γίνονται με το ιό εκεί οδηγούν. Κατάργηση του ρευστού χρήματος και έλεγχος των πάντων. Όποιος δεν μπορεί να το δει .. δεν μπορεί να το δει.   

Αγιαννης

• Hero Member
« Απάντηση #3 στις: Ιουνίου 26, 2021, 16:17 »

AIAS12

• Hero Member
« Απάντηση #4 στις: Ιουνίου 26, 2021, 16:46 »
ΛΙΓΑ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΣΕ 3  ΚΡΥΠΤΟ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΕΧΩ ΔΕΝ  ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΩ ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΩΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΕΒΓΑΖΑ ΜΟΝΟ ΕΙΧΑ ΚΑΛΟΜΑΘΕΙ

periperi

• Jr. Member
  • **
« Απάντηση #5 στις: Ιουνίου 27, 2021, 12:46 »
Γνωμη μου ειναι οτι κρυπτο βαζεις λιγα (σχετικο για τον καθενα το λιγα) σε ποιοτικα νομισματα και τα ξανακοιτας σε μια 5-10ετια. Προσφερονται για χοντρες long αποδοσεις (τα ποιοτικα μονο, τα σαπακια τα αφηνουμε εκτος) και ειναι κριμα να πουλησεις "κοψοχρονια" στο 25%.

Μην ξεχναμε οτι αρκετα κρυπτο ειναι αποπληθωριστικα εκ φυσεως.

AIAS12

• Hero Member
« Απάντηση #6 στις: Ιουνίου 27, 2021, 14:47 »
Kαλο νόμισμα θεωρώ το NEO στηρίζεται στην ηλεκτροκίνηση  και αυτό το έδωσα με απόδοση μεγάλη δηλαδή ήταν κοντά στα 15 αγορά  και το έδωσα 125 η 128 κάπου εκεί ανάμεσα και όταν πήγε 43 πείρα πίσω το 50% αυτές τις μέρες πείρα άλλο ένα 50% εγώ αυτό θεωρώ καλό για μακροπρόθεσμα τα άλλα δύο είναι ποιο περίεργες επιλογές επισησ ότι βάζω στα κρυπτο τα έχω ξεγραμμενα ΠΟΛΥ ΖΕΣΤΗ ψήνω κι όλας άστα να πάνε

hill

• Newbie
  • *
« Απάντηση #7 στις: Ιουνίου 27, 2021, 23:02 »
καπως ετσι και εγω...οτι μπαινει σε crypto ειναι μικρο ποσοστιαια και σχεδον ξεγραμενα :P

Τυφών

• Hero Member
« Απάντηση #8 στις: Αυγούστου 05, 2021, 13:00 »
Παράθεση
Ενδιαφέρουσα έκθεση της Deutsche Bank για τα ψηφιακά νομίσματα. Όπως σημειώνει η γερμανική τράπεζα το ζήτημα δεν είναι το εάν, αλλά το πότε θα υιοθετήσει η ΕΚΤ το ψηφιακό ευρώ, ενώ σημειώνει πως οι κίνδυνοι από τη μη υιοθέτησή του είναι μεγάλοι. Ειδικότερα, όπως επισημαίνει η έκθεση το ψηφιακό ευρώ έχει πολλά προτερήματα, όπως το ότι ενισχύει τον ανταγωνισμό, φέρνει την καινοτομία στις συναλλαγές και βεβαίως μειώνει το κόστος αυτών. Επίσης, ένα ψηφιακό ευρώ θα μειώσει και την αποδοχή των κρυπτονομισμάτων και θα αποτρέψει τη δημιουργία νέων. Πότε αναμένεται να λανσαριστεί το ψηφιακό νόμισμα; Οι αναλυτές εκτιμούν πως μέσα στην επόμενη διετία ίσως μπορέσει να αποτελέσει πραγματικότητα.
... με ότι συνεπάγεται αυτό για τα κρυπτονομίσματα.

AIAS12

• Hero Member
« Απάντηση #9 στις: Αυγούστου 23, 2021, 18:24 »
ΣΗΜΕΡΑ ΕΔΩΣΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΥΠΤΟ ΚΡΑΤΟΝΤΑΣ ΜΟΝΟ ΤΟ -ΝΕΟ- ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ 45 ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ 60  ΕΔΩΣΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΟ 30% ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΑ ΤΟ 70%

sofoklis2

• Full Member
« Απάντηση #10 στις: Αυγούστου 26, 2021, 02:22 »
ενα κρυπτονομισμα απο την ευρωπη η απο την κινα (που θα βγει πιο γρηγορα) δεν νομιζω οτι θα μπορεσει να ανταγωνιστει τις αμετρητες εφαρμογες που δινουν σε πολλους τομεις τα υπαρχοντα κρυπτονομισματα.
ηθελα να αγορασω  ADA στο 1.39 δολαρια αλλα με πηρε ενας φιλος για μπυρα και το αφησα.αγορασα την επομενη μερα στα 2 δολαρια.
συμπερασμα...το αλκοολ κανει κακο στην τσεπη  ;D ;D

AIAS12

• Hero Member
« Απάντηση #11 στις: Σεπτεμβρίου 24, 2021, 17:15 »
Bitcoin, Ether: Ισχυρή πτώση καθώς η Κίνα θεωρεί παράνομες τις συναλλαγές με κρυπτονομίσματα

Αγιαννης

• Hero Member
« Απάντηση #12 στις: Οκτωβρίου 05, 2021, 15:14 »
Δε μπορω να καταλάβω ως απο το ηφαίστειο θα βγαλουν κρυπτονομισμα

https://www.bankingnews.gr/kriptonomismata/articles/591263/el-salvador-eksorykse-to-proto-bitcoin-xrisimopoiontas-ifaisteiaki-energeia

periperi

• Jr. Member
  • **
« Απάντηση #13 στις: Οκτωβρίου 08, 2021, 21:04 »
Φανταζομαι οπως υπαρχουν συσκευες που εκμεταλλευονται τον ηλιο ετσι υπαρχει και για ηφαιστεια. Δεν το εχω ψαξει περαιτερω.

AIAS12

• Hero Member