Φίλε pixi.Θα σου το πω για τελευταία φορα
Βασικος νόμος στο χρηματηστηριο ειναι προσπάθησε να μην χάνεις και ο δεύτερος ειναι να θυμάσαι παντα τον πρωτο .Και θυμαμαι καλα πως ενοιωθες στη πτώση των χαρτιών σου
Φυσικα και ήμουν επιφυλακτικός και ..onalert στα κακά σημάδια των αγορών ,διευκρινίζοντας οτι κατα βαςη η θέσης μου ητσν λογκ έως Καρα λογκ .Απλα σε περιόδους πλήρωνα καποιο ασφάλιστρο κινδύνου των θέσεων επι των παραγωγών ,σορταρονταςψεπι του δεικτου.Εαν ασχολιόσουνα με αυτα , θα καταλάβαινες τι κινδύνους εγκυμονούν τα παράγωγα αν σε πάρουν ανάποδα ..Στο κάτω-κάτω ,ΝΑΙ έχασα την άνοδο της. Α απο το πάτο των 0,75 ,ομως την έπιασα απο τα 0,94-5 ,οτσν μας εδωσε ασφαλή σημάδια ανόδου .
Επειδή στ μαγαζί ειμαι πολλες δεκαετές
1. Δεν την βλεπω δογματικά και φυςικα προσπαθώ να αντιδράσω όσο δυνατόν σωςτα στις διαφορες τάσεις της αγορας .Φυσικα δεν ειναι κατι εύκολο ,αλλα τουλαχιςτον στην πτώση που αναφέρεσαι εγωψτουλαχιστον δεν έγραψα ΣΟΒΑΡΕΣ ζημιές ..(μιλάω για τα παράγωγα μου)μια και στις μετοχές ειμαι Καραφουλ φορτωμενος σε χαρτια ινλοτ με τιμη κοςτους 0,19-20
2..προτιμω να αγοράσω σκριβοτερα κατι που παρεχει μεγσλυτερη ασφάλεια απο κατι φτηνότερο μεν αλλα αβέβαιο .
Βroke φιλε καλα κανεις και ψάχνεσαι ..Να μην ξεχνάς οτι ο ψαγμένος μποριε να χάνει στην αφετηρία ,αλλα κερδιζει στο τερματισμό
ΘΥΜΗΣΟΥ ΤΟ
.Απο όσουςμαριδεους ασχοληθούν στο χρηματηστηριο ,ζήτημα ειναι εσν τ 10% θα βγει απο αυτο κερδισμένος στο τελος ..
Ως προς το αν δώσει μερισμα εχω αμφιβολίες ,εκτος και αν αφορά κατι αςημαντο ,απλα για να φανεί οτι βγαινει απο το λούκι .Ομως δεν παύει να ισχυει το παράδοξο που αναρτησα μια και αυτα τα χρήματα (αν δωθουν )θα μπορούσαν να μείνανε στο ταμειο της και χι να σπαταλιούνται .Εξ αλλου η άνοδος τωνευρωπαικων % δεν εχει τελειώσει και αναμένονται τουλαχιςτον άλλες δυο δλδη το λγτερο 0,5% + .. οπως φυςικα δεν εχουν τελειώσει και οι ανάγκες δανεισμου των ελληνικών τραπεζών ,πραγμα που σημαινει οτι θα αναγκάσουν να τα πάρουν ακομη πιο ακριβά ..
Τωρα σε επιπεδο αγορας εχω γράψει κσι στον Καζαμία που αναρτησα οι εκλογές πανε για τν ΒΑΙΩΝ όποτε η αγορα θα παει για ψηλά πραγμα το ποιο βλέπουμε στα χαρτια μας .