/* */ /**/

Αποστολέας Θέμα: ΒΙΟΧΆΛΚΟ  (Αναγνώστηκε 6723 φορές)

Τυφών

 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 956
Απ: ΒΙΟΧΆΛΚΟ
« Απάντηση #165 στις: Ιουνίου 28, 2021, 20:24 »
@ΕΛΧΑ: Αυτό που έγινε σήμερα (να χάσει το 2,07€) δεν ήταν καλό αδέρφια ... αλλά ... δικαιούται να το κάνει μόνο και μία ημέρα ... οπότε περιμένουμε από αύριο αντίδραση. 

W%R και StochRSI κράζουν για αγορές ... ο MACD τους ακολουθεί και αύριο σε πιθανό πτωτικό θα έχουν σύμμαχο και τον RSI ο οποίος σήμερα διαμορφώνεται σε 42, δηλαδή λίγο πιο κάτω από ουδέτερος.

Ο ΕΜΑ 50 (τον εκθετικό γενικά εμπιστεύομαι) έχει πάει στα 2,11€, ενώ ο ΕΜΑ 100 είναι ακριβώς στο 2,036€, το οποίο επισημαίνω ως ενδοσυνεδριακό stop σε περίπτωση πτωτικής κίνησης αύριο.

Εάν κοιτάξετε την "Απάντηση #150 και #152" σε αυτό το topic θα δείτε ότι τα διαγράμματα έπεσαν μέσα.

Στο πρώτο διάγραμμα θα δείτε την κορυφή του 2,20€ (τέλος ροζ σκιάς διαγράμματος) στις 14/6 ... μία ροζ σκιά που μας δίνει περιθώριο κίνησης μέχρι και το 1,98€, με τελικό πάτο από τον τρομερό ΕΜΑ 200 στα 1,85€.
Σε περίπτωση που περάσουμε στην πράσινη σκιά για δύο ολόκληρες μέρες, τότε τα 2,46€ θα είναι γεγονός.

Στο δεύτερο διάγραμμα θα δείτε το σημειωμένο 2,25€ να πραγματοποιείται στις 15/6 ενδοσυνεδριακά και να το χάνει ... και σε συνδυασμό με την αποτυχία διάσπασή του και την προηγούμενη μέρα (2,24€), για δύο μέρες δηλαδή, έφερε τεχνικά την μετοχή στην πτωτική της πορεία ... η οποία όμως δεν έπρεπε να πέσει κάτω από 2,09€ και ιδίως όχι κάτω από 2,07€.

Συνοψίζοντας: Αύριο περιμένουμε αντίδραση της μετοχής, αφού τεχνικά όλα συνηγορούν σε αυτό ... μία αντίδραση που σε πρώτο λόγο θα διασπάσει τα 2,25€. Εάν δεν γίνει αυτό και μείνουμε για δεύτερη μέρα κάτω από 2,07€ τότε το 2,03 είναι το πρώτο stop, με το δεύτερο στο 1,98 και το τελικό στο 1,85€ ... όλα αυτά τεχνικά πάντα.

Nexus-9

 • Jr. Member
 • **
 • Μηνύματα: 82
Απ: ΒΙΟΧΆΛΚΟ
« Απάντηση #166 στις: Ιουνίου 28, 2021, 21:27 »
Αγαπητέ είστε χρυσάφι  :)

Πιθανώς η πτώση να σχετίζεται λίγο και με το φρενάρισμα τα futures των μετάλλων... Το καλό είναι οτι δεν γίνονται και τρομεροί όγκοι τώρα τελευταία.

Αγιαννης

 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 518
Απ: ΒΙΟΧΆΛΚΟ
« Απάντηση #167 στις: Ιουνίου 29, 2021, 07:55 »
Εάν δεν γίνει αυτό και μείνουμε για δεύτερη μέρα κάτω από 2,07€ τότε το 2,03 είναι το πρώτο stop, με το δεύτερο στο 1,98 και το τελικό στο 1,85€ ... όλα αυτά τεχνικά πάντα.

Αυτα δε χωνεύω στους χαρακες..Και καλα για ενα θεσμικό οι 5 δεκάρες σε 200000 χαρτια εχουν αξία αλλα για μας με πευκοβελόνες σιγά το πραμα ..
Νομίζω οτι βασική σκεψη για την επιλογή η οχι ,ειναι η εκτίμηση της τάσης των μετάλλων της ζήτησης τους σε σχεςη με τη δυναμική της παγκόσμιας οικονομίας.
Άσχετο προς αυτο,αλλα η συμπεριφορα γενικοτερα του ΧΑΑ ειναι προς συζήτηση .Σε άλλες εποχές η αναγγελία  και μονον των χρημάτων και των έργων που θα έρθουν στη χωρα μας θα ητσν ικανή να την κανει Τούρμπο σε αντιθεςη με αυτα που βλέπουμε να σέρνεται ξέπνοη πέριξ των 900 μονάδων

Τυφών

 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 956
Απ: ΒΙΟΧΆΛΚΟ
« Απάντηση #168 στις: Ιουλίου 01, 2021, 10:55 »
Παράθεση
Το River West Open από τα τέλη Ιουλίου ανοίγει τις πόρτες του στο κοινό και αποτελεί πραγματικότητα, σε μία σημαντική επένδυση της Noval Property ύψους 30 εκατ.ευρώ. Η νέα ανάπτυξη του River West σε εξωτερικούς χώρους συνδυάζει χώρους αναψυχής, πρασίνου και καταστημάτων εστίασης. Το εντυπωσιακό; Τα συμβόλαια για μισθώσεις του χώρου αγγίζουν το 100%, σε μία περίοδο δύσκολη για την εστίαση και για το retail.

Δεν θα πρέπει να αναμένεται σύντομα η εισαγωγή της Noval Property AEEAΠ, της εταιρείας επενδύσεων σε ακίνητη περιουσία του Ομίλου Viohalco, στο Χρηματιστήριο. Όπως επιτάσσει το θεσμικό πλαίσιο, οι ΑΕΕΑΠ είναι υποχρεωμένες να εισάγουν τις μετοχές τους στο Χ.Α. εντός δύο ετών από τη σύστασή τους, με τη δυνατότητα ο χρόνος αυτός να παραταθεί με απόφαση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς. Στην παρούσα φάση δεν προκύπτει πως είναι στα άμεσα σχέδια η εισαγωγή της Noval στο Χ.Α., με στελέχη του ομίλου Viohalco να εκτιμούν πως θα πρέπει να αναζητηθεί καλύτερη συγκυρία. Την περίοδο αυτή η Noval ολοκληρώνει το project για την επέκταση του εμπορικού κέντρου River West, επένδυση 30 εκατ. ευρώ, ενώ εξετάζει και άλλες αξιοποιήσεις ακινήτων που έχει στο χαρτοφυλάκιό της, δεδομένου ότι ο Όμιλος Viohalco ιστορικά κατείχε μεγάλες και σημαντικές εκτάσεις σε όλη τη χώρα.
Αφιερωμένο σε αυτούς που δεν πιστεύουν στις προοπτικές του ομίλου.
Εεεε ρε πάρτι που έχει να γίνει όταν θα ετοιμάζεται να μπει στο ΧΑΑ η Noval!!
Μην πείτε ότι δεν σας το είπα.

Αγιαννης

 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 518
Απ: ΒΙΟΧΆΛΚΟ
« Απάντηση #169 στις: Ιουλίου 01, 2021, 11:05 »
Tyfoon δε ξερω εαν συμφωνείς αλλα η δικη μου εντυπωση εινςι οτι προσπαθούν με κάθε μέσο να μας πάρουν τα καλα χαρτια μας στα σημερινά επιπεδα τιμών,γιατι τελος του χρόνου θα ειναι σε αλλα επιπεδα οι περιςςοτερες
)γιατι τα σαπακια τα παίζουν μονοι τουςκαι οπως θελουν)
Εχουν σύμμαχο τους το γενικότερο καλοκαιρινό άνεμο που παντα οι τζίροι πέφτουν δραματικα

Τυφών

 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 956
Απ: ΒΙΟΧΆΛΚΟ
« Απάντηση #170 στις: Ιουλίου 01, 2021, 11:12 »
Tyfoon δε ξερω εαν συμφωνείς αλλα η δικη μου εντυπωση εινςι οτι προσπαθούν με κάθε μέσο να μας πάρουν τα καλα χαρτια μας ...
Συμφωνώ απόλυτα ... είναι κόλπο στο "παιχνίδι" των χρηματαγορών ... με την απαξίωση και τα ελεγχόμενα τους ΜΜΕ προσπαθούν να πάρουν τα χαρτιά. Θέλει υπομονή η χρηματαγορά και να ξέρεις τι αγοράζεις.

Από την άλλη, το έχω γράψει και στο "Πάνω ή Κάτω ο ΓΔ", ότι κάποιες μετοχές αρνούνται να πάνε παρακάτω.

Αγιαννης

 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 518
Απ: ΒΙΟΧΆΛΚΟ
« Απάντηση #171 στις: Ιουλίου 01, 2021, 11:38 »
Και όχι μονον...
Σε καποια μικρά ρίσκου και κατ εμε υψηλών προσδοκιών χαρτάκια βλέποντας στημένο αγοραστή τραβιούνται ψηλότερα..κοινως δεν σου δίνουν ουτε τον ιδρώτα τους

Νικος Νικου

 • Newbie
 • *
 • Μηνύματα: 41
Απ: ΒΙΟΧΆΛΚΟ
« Απάντηση #172 στις: Ιουλίου 01, 2021, 22:59 »
Βίο και Cener είχε το αγοραστικό μενού στο τραπέζι μου
Καληνύχτα σάς !!

Αετος21

 • Sr. Member
 • ****
 • Μηνύματα: 256
Απ: ΒΙΟΧΆΛΚΟ
« Απάντηση #173 στις: Ιουλίου 01, 2021, 23:28 »
Φιλε Νικο εγω εχω ΕΛΧΑ και ΒΙΟ. Θα ξαναεμπαινα και cener, αλλα εχω και το στοιχημα με τον Τυφωνα ( ΜΟΗ ) εκεινος  ( ΕΛΠΕ ) εγω και κραταω ρευστοτητα να κανω κανενα πακετο σαν θεσμικος για την ανατροπη ;D ;D ;D.
Καλο σου βραδυ.

Αγιαννης

 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 518
Απ: ΒΙΟΧΆΛΚΟ
« Απάντηση #174 στις: Ιουλίου 02, 2021, 00:48 »
Θα ξαναεμπαινα και cener, αλλα εχω και το στοιχημα με τον Τυφωνα ( ΜΟΗ ) εκεινος  ( ΕΛΠΕ ) εγω

Αετε μια πληροφορια
Δε ξερω εαν προσδοκάς υπεραξίες απο την πώληση της Δε-Πα (υπαρχουν δυο Δε-Πα).Αν ναι τοτε θα σε στεναχωρήσω γιατι οι πληροφορίες μου λενε οτι τελικά δεν θα πουληθούν και θα παραμείνουν κρατικές ε σύμφωνη γνώμη των ευρω πεων ..Οι νέοι ευρωπαϊκοί αγωγοί ενέργειας που σχεδιάζονται ,επιβάλουν την παραμονή σε κρατικά χέρια και οχι σε ιδιώτες
,τουλαχιςτον σε πρωτη φάση

Αετος21

 • Sr. Member
 • ****
 • Μηνύματα: 256
Απ: ΒΙΟΧΆΛΚΟ
« Απάντηση #175 στις: Ιουλίου 02, 2021, 09:18 »
Αγιαννη Καλημερα. Η ειδησειογραφια αναφερει οτι προχωρα η ιδιωτικοποιηση της ΔΕΠΑ Υποδομων και παει πισω η ΔΕΠΑ Εμποριας.
https://energypress.gr/news/erhetai-i-tropologia-gia-ti-depa-ypodomon-epilyontai-oi-teleytaies-ekkremotites-enopsei-ton

Και δεν ειναι μονο η ΔΕΠΑ. Οσο υπαρχει εντονη η παρουσια του Δημοσιου στον ομιλο των ΕΛΠΕ, η πορεια του δεν προκειται να αλλαξει.

Αγιαννης

 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 518
Απ: ΒΙΟΧΆΛΚΟ
« Απάντηση #176 στις: Ιουλίου 02, 2021, 10:44 »
Ναι δικαιο εχεις,μάλλον κατάλαβα λαθος εγω και αυτο που έγραψα  ,αφορά τα δυκτια μεταφοράς ενέργειας (υποδομές),που τελικά οι ευρωπαίοι τα θελουν κρατικά λογω των ενεργειακών κοιτασμάτων στην περιοχη Κύπρου Αιγύπτου Κρήτης Ισραήλ αλλα και των συνδέσεων με άλλες χωρες

Τυφών

 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 956
Απ: ΒΙΟΧΆΛΚΟ
« Απάντηση #177 στις: Ιουλίου 05, 2021, 10:11 »
Παράθεση
BIO: Μια επιτυχημένη πορεία για πάνω από 80 έτη μετράει η εταιρεία συμμετοχών Viohalco S.A. (BIO), που πρωτοξεκίνησε με το όνομα Ελληνική Εταιρεία Χαλκού Α.Ε. το 1937 και εισήλθε στο Χρηματιστήριο Αθηνών τον Δεκέμβριο του 1947. Ο όμιλος διαθέτει σήμερα ένα εύρωστο χαρτοφυλάκιο που περιλαμβάνει κορυφαίες ευρωπαϊκές εταιρείες παραγωγής προϊόντων αλουμινίου, χαλκού, καλωδίων, χάλυβαχ και σωλήνων χάλυβα, με παραγωγικές μονάδες σε Ελλάδα, Βουλγαρία, Ρουμανία, Ρωσία, Βόρεια Μακεδονία, Τουρκία, Ολλανδία και Ηνωμένο Βασίλειο, εταιρείες έρευνας και ανάπτυξης (R&D) που εστιάζουν σε νέα, καινοτόμα και υψηλής προστιθέμενης αξίας προϊόντα, εταιρείες τεχνολογίας, engineering, αυτοματισμών και πληροφορικής, καθώς και τη Noval Property, τη δεύτερη μεγαλύτερη ελληνική ΑΕΕΑΠ στον χώρο των ακινήτων. Ο συγκεντρωτικός ετήσιος κύκλος εργασιών των θυγατρικών του ομίλου Viohalco φτάνει στο ύψος των 4,4 δισ. ευρώ. Η Noval Property, που πρόσφατα ολοκλήρωσε το νέο εμπορικό συγκρότημα 62.050 τ.μ. με την ονομασία River West Open, συνολικής επένδυσης 30 εκατ. ευρώ, διαθέτει άλλα 42 ακίνητα κατά κύριο λόγο στην Ελλάδα και επιλεκτικά στη Βουλγαρία, τα οποία περιλαμβάνουν κτίρια γραφείων, εμπορικά κέντρα, ξενοδοχεία και πρώην βιομηχανικά κτίρια συνολικής δομημένης επιφάνειας 453.000 τ.μ. περίπου. Η αξία αποτίμησης των ακινήτων στη λήξη της χρήσης του 2020 έφτανε τα 364,6 εκατ. ευρώ. Η αιχμή του δόρατος για τον όμιλο Viohalco στον κλάδο των ακινήτων, που παρεμπιπτόντως θα προσφέρει έντονες συγκινήσεις στα επόμενα χρόνια, εμφάνισε στο δύσκολο 2020, όπου ίσχυαν τα κρατικά μέτρα στήριξης των πληττόμενων επιχειρήσεων λόγω της πανδημικής κρίσης, έσοδα από μισθώματα 13,9 εκατ. ευρώ και λειτουργικά κέρδη 2,7 εκατ. ευρώ, ενώ στο τέλος του έτους διέθετε και ταμείο 4,531 εκατ. ευρώ. Η δε σχεδιαζόμενη είσοδος της ΑΕΕΑΠ στο Χρηματιστήριο Αθηνών θα προσδώσει σημαντικές υπεραξίες στη Viohalco, που το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει δώσει διορθωτική κίνηση της τάξεως του -17% από τα υψηλά του περασμένου Μαΐου των 5,26 ευρώ, προσεγγίζοντας πλέον την πολύ ενδιαφέρουσα κεφαλαιοποίηση των 1,16 δισ. ευρώ ή κάτι λιγότερο από 800 εκατ. ευρώ (!) αν αφαιρέσουμε την αξία της Noval Property. Η δε μετοχή του ομίλου φαίνεται διαγραμματικά να έχει φτάσει την περιοχή πιθανών επενδυτικών τοποθετήσεων, καθώς λαμβάνει τιμές τόσο κοντά στον ανοδικό στροφέα "R" όσο και μέσα στη σημαντική ζώνη στήριξης των 4,50 με 4,40 ευρώ. Σθεναρή άρνηση περαιτέρω διολίσθησης θα ανάψει το πράσινο φως για μια ανοδική ανάταση προς τα 5,20 με 5 ευρώ.
Όλο το άρθρο εδώ.

Ως προς τον ιο
https://www.pronews.gr/ygeia/999555_gioannidis-ehoyme-ftasei-sto-akro-tis-geloiotitas-ayta-poy-symvainoyn-stin-ellada-me
Άστα φίλε ... υποτιμούν τη νοημοσύνη μας!!!

aladdin

 • Full Member
 • ***
 • Μηνύματα: 129
Απ: ΒΙΟΧΆΛΚΟ
« Απάντηση #178 στις: Ιουλίου 05, 2021, 18:07 »
Δεν άντεξα και μπήκα ΕΛΧΑ  :), για να δουμε , θα δουμε πρωτα το 2,4  ;) η το 1,6  :(

Αετος21

 • Sr. Member
 • ****
 • Μηνύματα: 256
Απ: ΒΙΟΧΆΛΚΟ
« Απάντηση #179 στις: Ιουλίου 05, 2021, 19:37 »
Φιλε καλησπερα. Προσωπικα και οχι λογω ΤΑ ( καθως ειμαι εντελωσ ασχετος ) θεωρουσα  ισχυροτατη γραμμη στηριξης τα 2€ ( εκει δηλαδη που ειχε πραγματοποιηθει το placement ) και σημερα το εχασε οριακα. Θα αγορασω λιγες ακομη, καθως καποια στιγμη θα ενταχθει και αυτη στο billionaire club της κεφαλαιοποιησης.