/* */ /**/

Αποστολέας Θέμα: Μικρομέτοχος για ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ  (Αναγνώστηκε 798 φορές)

Βέλγος

  • Administrator
  • Sr. Member
  • *****
  • Μηνύματα: 369
Μικρομέτοχος για ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ
« στις: Μαΐου 04, 2021, 12:24 »
Ο Μικρομέτοχος πλέκει το εγκώμιο της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ με αέρα κοπανιστό και εξυπνάδες τύπου:
Παράθεση
ΜΕ ΣΥΝΕΧΗ ΚΑΛΥΨΗ από τα 0,5000 ευρώ όταν οι ελληνάρες έβγαζαν τα λεφτά τους έξω για να τα σώσουν απέχοντας από την μεγαλύτερη διανομή πλούτου στην σύγχρονη χρηματιστηριακή ιστορία της χώρας. Χρειαζόντουσαν όμως και δύο δράμια μυαλό. Και που να το εύρουν.

Όταν υπήρχε πραγματικός κίνδυνος να βγούμε από το ευρώ, γινόντουσαν δημοψηφίσματα και κανείς δεν ήξερε τι ξημερώνει ο Μικρομέτοχος πρότεινε κατασκευαστικές... ναι καλά... να μας δώσει το λινκ του άρθρου που πρότεινε ΑΓΟΡΑ ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ... το 2012 και το 2015...

Εκ των υστέρων όλοι μπορούν να κάνουν τους έξυπνους «σουταχαπει»-δες.

Λοιπόν, λίαν συντόμως θα απαντήσουμε περί ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, πολύ συγκεκριμένα και θα βάλουμε κι ένα στοίχημα. Και θα μείνει εδώ να το βλέπουν όλοι. Όχι σαν τα κείμενα του Μικρομέτοχου που εξαφανίζονται και κανείς δεν μπορεί να βρει τι έλεγε πέρσι ή πρόπερσι και του το τρίψει στη μούρη, με την καλή έννοια πάντα.

Φιλιά σε όλους και μην τσιμπάτε. Όταν ακούτε «σουταχαπεί» χωρίς λινκ, αποδείξεις και στοιχεία να φυλάγεστε.


Αγιαννης

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1721
Απ: Μικρομέτοχος για ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ
« Απάντηση #1 στις: Μαΐου 04, 2021, 15:58 »
Aγαπητε Φιλε Βελγε
Στην Ελλαδα είμαστε άρα μπορουμε να λεμε οτι μακακια θελουμε .Ετσι  και αλλοιώς πολλοι λίγοι μπορούν να ξιολογησουν τα οποια γραφόμενα στον τύπο 
Τωρα η πλάκα ειναι  οτι σε ενα μαγαζί σαν το ΧΑΑ με μικρη ρευστότητα μπορει να κανει κανεις πύραυλο και το χειρότερο σαπάκι.Σε καμια περιτωση δεν εννοώ ως τετοιο την γεκ ,ομως και αυτην μπορούν να την πανε όπου θελουν.Και τοτε θα σου λεει ο κάθε γκουρού ....βλέπεις εγγω στα λεγα απ οταν ηταν στα μισά ..
Μονο σπεκουλαδορικα μπορείς να λειτουργείς στο μαγαζί αυτο ειδικα σε χαρτια μεσαίας και κατω κατηγοριας