Τυφωνα, Αγιαννη, Αιαντα, τζινι και λοιποι φιλοι, καλησπερα.
Οπως παντα , αφου εχω διαβασει τις αποψεις σας , θα μου επιτρεψετε να πω και την δικη μου.
Οσες πτωτικες και να γινουν , αμα εχεις ρευστοτητα , αγοραζεις και περιμενεις.
Η κατασταση σε χρηματοοικονομικο επιπεδο παγκοσμιως ειναι μπαρουτι και για αυτο θελει προσοχη στις βραχυπροθεσμες κινησεις. Απε εκει και περα ομως εχουμε τονισει στο Φορουμ , οτι οι μερισματοφορες, τα βαρια χαρτια οπως τα αποκαλουμε δεν εχουν να φοβηθουν τιποτα. Προσωπικα εχω ΟΛΘ, ΕΥΔΑΠ, ΕΥΑΠΣ στο σοβαρο χαρτοφυλακιο και δεν με ενεδιαφερει τι θα κανει ο DJ, o DAX, ο sp τι θα πουν οι οικοι και τι θα γραψουν τα μαριδιστικα site.
Στις μικρομεσσαιες , παντα με βαση την ειδησειογραφια και τις φημες η κουτσομπολια. Καθως αμα σε εγκλωβισει κανενας μικροσαπακας το καλυτερο ειναι να φυγεις με ζημια, παρα να περιμενεις καμια 5ετια να απεγκλωβιστεις .
Στις δε τραπεζες , που εχουν πιεστει , ειμαι καθαρα σε Βull mood γιατι και τους ισολογισμους εχουν καθαρισει σε μεγαλο βαθμο και με την αυξηση των επιτοκιων θα αυξηθει η κερδοφορια τους. Υπαρχει βεβαια ο κινδυνος για εξαρση των NPE και νεα κοκκινα ( πιστολιασματα ) οπως εχει αναφερει ο Αγιαννης. Ο αντιλογος μου ειναι οτι η μοχλευση των κονδυλιων του Ταμειου Ανακαμψης μεσα απο αυτες θα γινει. Καλο ΣΚ σε ολους σας πρωτιστως με υγεια.